facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bademiljø

Bademiljø

Info

Velkommen til Bademiljø Haugnæss sin Facebook side! Vi er her for å gi deg inspirerende råd og tips.

Historie

Vi utfører alle typer rørleggertjenester, og er også totalleverandør av komplette bad og våtrom. La oss hjelpe deg med installasjon av varmepumper, gulvvarme, vanlig utstyrsmontering og serviceoppdrag. Vi kommer gjerne hjem til deg på befaring.

Adresse: Gaulasenteret, 7224 Melhus
Telefonnummer: +4772857250
By: Melhus
Rute: Gaulasenteret
Postnummer: 7224



relaterte søk: bademiljø kampanje, comfort bademiljø, bademiljø kampanjeavis, bademiljø butikker, bademiljø trondheim, bademiljø butikker oslo, bademiljø alnabru, bademiljø sørlandsparken
Nærliggende lignende selskaper
Schei Jakobsen café & interiør Schei Jakobsen café & interiør 506 meter Veldig profesjonelle! Rask og hyggelig service.
Interform Interform 4 km Fantastisk god service! Anbefales på det varmeste.
K&S Style K&S Style 5 km Har hatt den store glede av handle «Alt» man trenger til en bobil! Makan til service,...
Anmeldelser
Vi har bestilt en tjeneste og dette har vi fått levert som avtalt med 2 trivelige unge menn på oppdrag . Derimot faktura vi mottok var det vesentlig feil på, dobbeltføringer osv. Vi tok kontakt med bedriften og varslet, ny sluttfaktura kom på 5000 kr mindre enn den opprinnelige. Dette ble oppdaget kun fordi ektefellen har faglig kompetanse. Bedriften beklaget glippen.
Brukte Haugnæss AS til oppussing av bad+++ Alt til avtalt tid og pris. Svarer alltid på telefon/sms/e-post. Dyktige fagfolk og kjapt oppmøte. Kan ikke få skrytt nok av hvordan de løste oppdragene jeg kastet på dem. Fornøyd+++!
FORFERDELIG ÅPNINGTIDER FOR TIDEN. DET ER VEL BEDRE MED ÅPNINGSTID FRA KLOKKA 1500 TIL 1700. HILSEN EN SKUFFET KUNDE!!!!!!!!
Fantastisk service
Veldig hjelpsom.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler