facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Badstu.no

Badstu.no

Info

Vi spesialiserer oss på å bygge badstuer etter kundens ønsker og mål. Vi har rimelige og eksklusive løsninger, store og små, tradisjonelle og moderne, komplette badsturom og alt av badstudeler og trematerialer.

Historie

Vi har lang erfaring med badstuer, og vi bygger alle etter mål, både plassbygde- og elementbadstuer. Vi har lagerført en rekke egenproduserte trematerialer og også badstudører, badstuovn, badstubelysning og annet badstutilbehør fra Sentiotec og SAWO.

Vi har spesialisert oss på badstubygging og på formidling av høykvalitets panel og listverk i forskjellige treslag. I 2013 passerte vi 200 leverte komplette badstuer, i alle former og størrelser. Vi har hele veien levert egenprodusert panel og benke-materialer i topp kvalitets gran, osp, cedertre og andre treslag.

Vi frakter og monterer selv de aller fleste av badstuene. Ring oss - 993 81 214!



"Vi bygger komplette badsturom etter kundens ønsker og mål. Badstuene lages i elementer for rask oppsetting. Mange typer tre, hele glassveggger, buede og rette benker, skråløsninger og vinkler - vi bygger badstuene selv, slik kunden ønsker dem! Vi selger også badstuetilbehør og trematerialer."
Adresse: Engomsvingen 26, Ingeberg, 2323 Hamar, Norway
Telefonnummer: 99381214
By: Hamar
Rute: Engomsvingen 26, Ingeberg
Postnummer: 2323



relaterte søk: Badstue utendørs, Regler for badstue, Liten badstue, Bygge badstue, Bygge badstue ute, Badstue hytte med dusj, Badstu Oslo, Frittstående badstu utendørs
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Badstu.no med offentlig transport


Trehørningen 450 meter
650
651
652
664
Trehørningen industriområde 480 meter
650
651
652
664

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Badstu.no.

Hamar spa

åpningstider, plassering. Engomsvingen 26, Ingeberg kart bykart, satellitt visning. Badstu.no adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Badstu.no. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Badstu.no med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Børstad Hårstudio v/Liv kjersti Børstad Hårstudio v/Liv kjersti 4 km Koselig salong med kun to ansatte. Kjenner begge to ifra før.
Salong Gullhår Salong Gullhår 5 km Skulle legge negler, ventet i 40 min. Da gikk jeg, så ikke veeeeldig fornøyd
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler