facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bakeriet i Lom

Bakeriet i Lom

Info

Bakeriet ligger i Lom sentrum. Vi har utsalg med brød og andre bakevarer og egen kafé. Om sommeren har vi uteservering med pizza og hamburger.



"Vi beklager at noen ganger er døra låst, men også bakere må hvile litt innimellom.Vi håper å se deg i bakeriet, og setter pris på alle som kommer innom. Vi har selvfølgelig åpningstider, men vi forsøker å være fleksible, og stort sett kan du banke på døra hvis vi er der. Har vi et brød så er det ofte mulig å kjøpe det selv om klokka er litt over åpningstid. Når det koker som verst om sommeren er det noen ganger kø, det tar vi som et kompliment, og håper at både bakervarene og opplevelsen er verdt å vente på.Ta deg en tur litt utenom sesongen så får du sitte i fred og ro og kikke på fossen mens du nyter en god kopp kaffe og et realt stykke brød eller en bolle, det kan vi også anbefale. Det du skal vite er at du er like velkommen uansett"
Adresse: Prestfossen , Lom 2686, NO
Telefonnummer: 61 21 18 60
By: Lom
Rute: Prestfossen
Postnummer: 2686


åpningstider

Mandag: 09:00-17:00
Tirsdag: 09:00-17:00
Onsdag: 09:00-17:00
Torsdag: 09:00-17:00
Fredag: 09:00-17:00
Lørdag: 09:00-15:00


relaterte søk: bakeriet i lom oppskrifter, bakeriet i lom pizza, bakeriet i lom kanelsnurrer, bakeriet i lom glutenfritt, bakeriet i lom åpningstider, bakeriet i lom bok, bakeriet i lom boller, bakeriet i lom proff
Anmeldelser
Var her på en lørdag. Lange køer noe som er helt forståelig. Det vi reagerte mest på var hygienen. Mange uvaskede bord, og når vi kom til kassen ser vi medarbeiderne ta i brød, bakst med bare hendende. Så en person som brukte hansker og det var en som fylte på i kurvene. Ekkelt! Ikke fokus på hygiene her med andre ord. Bollene er helt ok.
Sin turist i eget land, så må man innom "smaken av Lom"
Kjempe koselig der. Veldig høflige og flinke medarbeidere. Pizza er helt topp
Fint og hyggeligt lokale, veldig masse intressant å velge mellom smaksopplevelsen var enormt god Og hyggelig betjenning
Det er jo obligatorisk å svinge innom bakeriet i Lom når man reiser gjennom dalen . Ferske og varme bakevarer er jo uimotståelige ... ihvertfall for meg . Og da kan man glemme att det koster litt over gjennomsnittet og følelsen av samlebånd er tilstede . Har du ikke vært her så annbefaler jeg att du setter av tid til en stopp her . God fornøyelse .
Veldig gode kanelsnurrer og my god mat jeg elsker at der er saltflak på kjeksen det er så godt slipper jeg å bli kvalm, men de hadde ikke så mye mat hyggelig betjening veldig fin belligenhet
Etter å ha hørt mye om hvor god maten og bakevarene var her, ventet vi spent i en lang kø. Kun to betjente kassen, midt i høysesong. Betjeningen var superhyggelig, og maten og bakverket innfridde ikke forventningene. Noe oppskrytt og dyrt.
Bakeriet i Lom, med baker Morten Schakenda i spissen, er et legendarisk bakeri, et av stedene du "må" besøke når du er i Lom. Fortellingen om Schakendas kompromissløse søken etter den beste baksten bidrar nok til populariteten. Men på sitt beste gir stedet en bakeriopplevelse av de sjeldne. På det mest hektiske i sommersesongen kan det kanskje bli en stressende opplevelse, men når det er litt roligere er både stedet og bakevarene helt topp. Generelt gode koronatiltak.
Etter å ha hatt meget høye forventninger til bakeriet, ble jeg noe skuffet når jeg først kom frem til bakverksdisken. Synes det var et lite utvalg på søtt bakverk. Kan kanskje ha noe med at det er høysesong, men det vet jeg ikke. Brødene så derimot meget fristende og gode ut. Maten smakte som på veldig mange andre bakerier jeg har vært på. Ikke noe ekstraordinært. Hadde selv sandwich med spekeskinke og parmesan, eplemuffins og en smakebit av en kanelsnurr.
Bakeriet i Lom har blitt en farsott de siste årene, og det var derfor ikke overraskende at det var litt kø. Imidlertid var det en effektiv logistikk, så en måtte kun vente i ca. 20 minutter. Vi bestilte skolebrød og biscotti. Skolebrødene var det skikkelig størrelse på. Smaken var helt ordinær og prisen var etter mitt syn for høy. En får like bra skolebrød på de fleste konditorier. Biscottien hadde en god balanse mellom tørr og litt seig. God på smak. Oppsummert vil jeg si at Bakeriet i Lom ikke innfridde.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler