facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bakfickan Fredrikstad

Info

BAKERI | SLOW FOOD | FIKA

Nygaardsplassen, Fredrikstad



"Håndtverksbakeri på Nygaardsplassen, midt i hjertet av Fredrikstad sentrum.Vi har et stort utvalg av surdeigsbrød, wienerbakst, gjærbakst og mye annet godt. Hver dag har vi også et godt utvalg av påsmurt, salater også vegetar og vegansk og alltid en vegansk suppe! Vi har også endel allergivenlig bakst. Kom innom oss for en hyggelig handel! Våre varer produseres på bakeriet vegg i vegg med Restaurant Slippen, og selges fra vårt flotte utsalg på Nygaardsplassen."
Adresse: Olaf M. Holwechs gate 2, 1607 Fredrikstad
Telefonnummer: +4748041497
By: Fredrikstad
Rute: Olaf M. Holwechs gate 2
Postnummer: 1607



relaterte søk: Bakeri Gamlebyen Fredrikstad, Fredrikstad bakeri og Konditori, Bakeri Fredrikstad, Kake Fredrikstad, Slippen, Bakfickan Instagram
Anmeldelser
Veldig god bakst og service! Alltid ferskt
Mitt nye favorittbakeri i Norge. Gode varer, god service og variert utvalg av SKIKKELIGE bakverk
Meget god service og minst like gode bakevarer. Intim og behagelig atmosfære. Koser meg gløgg når jeg er innom for å hente brød og koser meg med noe godt ny smurt og en god kopp kaffe.
Kritisk kommentar incoming; - Har hørt så mye skryt om Bakfickan og sikla selv over hvor gode blant annet kanelsnurrene deres så ut, men jeg skal være ærlig å si at jeg aldri har smakt en så kjedelig og tørr kanelsnurr i hele mitt liv. Bakevarene ligger ute og jeg vil ikke akkurat si at det er så veldig fristende mtp smitte covid-19. Oppskrytt og unødvendig dyrt. Hører ikke hjemme noen plasser at bare én kanelsnurr skal koste rundt 50kr når den ikke gir deg en eneste god smaksopplevelse. De har sikkert fornøyde kunder men etter min opplevelse ønsker jeg ikke å handle der noensinne igjen.
Et stort og kreativt utvalg av bakevarer. Brødene er blant de aller best jeg har smakt. De øvrige bakevarer er alltid veldig spennende, men tidvis i overkant søte for min smak. Det gjør seg fint på bilder, men jeg syns tidvis der kunne vært bedre balansert. Ansatte er hyggelig, lokaler koselig, og prisene som man forventer; høye.
Nydelige bakverk. En av de beste jeg har smakt i Norge faktisk. Anbefales
Brødet er på nivået på en kjempe god bakeri i Tyskland. Det som man ellers får i norske Kiwi & Co kan rett og slett ikke sammenlignes med kvaliteten man får her. Selvsagt må man betale litt mer for mesterlig håndverkskvalitet enn for industribrød. Veldig hyggelig ansatte, kommer hver gang jeg kan.
Nydelige bakverk. Fantastisk godt brød og hyggelige folk. Små lokaler der køen umiddelbart er utenfor døren, men plass til opphold innendørs for å nyte en bolle.
Fantastisk utvalg av bakevarer kommer garantert tilbake med venner og familie anbefales
Kanskje de aller beste bakervarene i Norge. Håper de får en avdeling i Oslo snart.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Bakfickan Fredrikstad med offentlig transport


Nygata 150 meter
113
116
118
120
123
185
2
5
630
7
8
Nygata 150 meter
Nygata 160 meter
110
113
116
118
123
162
185
2
5
630
7
8
VY6
Farmanns gate 210 meter
10
112
114
115
117
119
171
172
195
199
5
630
VY6
Sentrum fergeleie 210 meter
805

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Bakfickan Fredrikstad.

Fredrikstad bakeri

åpningstider, plassering. Olaf M. Holwechs gate 2 fredrikstad kafé kart bykart, satellitt visning. Bakfickan Fredrikstad adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Bakfickan Fredrikstad. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Bakfickan Fredrikstad med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler