facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bakgården

Adresse: Storgata 30 , Gran 2750, NO
By: Gran
Rute: Storgata 30
Postnummer: 2750



relaterte søk: Bakgården Sandefjord meny
Nærliggende lignende selskaper
Anmeldelser
Hyggelig/ vennlige personalet utrolig god kaffé mocca både i kafén og butikken/ tråkkinn' Mat: 5/5
Fint oppusset sted i tettstedet Vassenden, Gran sentrum. Club Sandwich var meget god, i motsetning til rundstykket på Lygna tidligere på dagen. Jeg ønsker Bakgården lykke til videre, her er det noen som tilstreber kvalitet. Mitt bidrag til kvalitet er å meddele at betjeningen må se/ta imot gjestene. Jeg kom sendt på dagen, ingen andre spiste da. Jeg visste ikke om det var betjening ved bordene eller ved disken. En av betjeningen satt og var opptatt i samtale med antatt venninne. Jeg fikk flere diskrete blikk i min retning. Tilslutt gikk jeg bort til disken og fikk fremført mitt ærend. Ikke middagservering, men lunch og suppe bl a.
nydelig kanelknutte og deilig chilli moka til og med hunden fikk servert vann. takk for oss
Hyggelig sted med veldig god mat. Ser ut som de også satser på de unge, som får mulighet til å jobbe der og få arbeidserfaring. Det er veldig bra. Beste sted for lunch på Hadeland.
Bakgården gjør det mer meningsfullt å tilbringe noen timer på Gran. Maten som er laget av friske råvarer holder usedvanlig høy klasse! Lokalet er lite men trivelig tross litt mye lyd i murveggene. Om sommeren kan du også sitte ute.
Det er intimt og koselig. En tror det er litt kostbart, til du får se måltidet. Veldig bra!
Grillet sandwich og kanelsnute var kjempe godt!
Meget gode lunch retter og de smakte fortreffelig. Mine spisevenner påsto at det var den beste klubbsandwich de hadde spist. Mitt skalldyrsandwich var nydelig.
God mat bestilte focaccia med brie og bacon kjempe god eneste minuset følte kanskje at porsjoner var en tanke for små.
Meget god salat til lunsj!!!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler