facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bakgården på Kaffka - Sommeren 2013

Bakgården på Kaffka - Sommeren 2013

Info

Vi ønsker velkommen til en ny sommer i bakgården på Kaffka!

Historie

Sommer i byen! Smak på ordene, det smaker av late dager, fortauskafeer, godt drikke, sol, musikk og svale sommerkvelder.

Gjøviks kultur og utelivstilbud utvides stadig. I bakgården på Kaffka, beliggende midt i storgata, begynte vi for snart tre år siden å arrangere ukentlige utekonserter på kveldstid, med stor suksess. Dette fortsetter vi selvfølgelig med også denne sommeren. Konsertene vil også i år primært være på fredager, men følg med på denne siden for også andre konsertdager. Konsertstart vil være mellom 20.00 og 21.00, men Kafka har selvsagt åpent tidligere om dere ønsker en helaften. Vi har år også inngått avtale om ad hoc - leie av telt. Det betyr av vi i år kan garantere at du ikke blir våt i håret under konsertene og at vi har nok kapasitet, uansett.. Temperaturen har vi foreløpig ikke klart å få til noen god avtale med værgudene om, men det er uansett mye lettere å håndtere kun en varm genser enn både genser og paraply!

Sommerens program :



Fredag 7 juni : Sesongåpning! - Knut Anders Sørum m/band
- Rett etter plateutgivelsen står Knut Anders på scenen hos oss i bakgården, med nytt band, blåserekke og kor! Billettsalget har startet!

https://www.facebook.com/events/451864351554882/


Fredag 14 juni : Trond Nagell Dahl og Leif Anders Wentzel
- Sommerens kanskje mest etterlengtede gjenhør! Her blir det dørgende fullt! ;-)

https://www.facebook.com/events/526426670726618/?fref=ts


Lørdag 22 juni : Viggo Sandvik og Torbjørn Sunde
- ”kunsten å gjøre gode minner til slett spill” – To av Gjøvik og Hunndalens største musikalske sønner sammen på scena, med band. Vi gleder oss til en aften med musikalske og verbale anekdoter fra 40 år på veien.

https://www.facebook.com/events/146412985544902/?fref=ts


Fredag 28 juni: Jan Eggum
- Vi er stolte og glade over å kunne presentere en av norges sentrale artister de siste 40 på bakgårdsscena. Jan presenterer seg selv, men glimt i øyet, som "melankoliens ansikt”. Han har i en årrekke vært en av Norges mest kjente artister, både som soloartist og i andre sammenhenger. Blant annet som medlem av Gitarkameratene. Billettsalget har startet!

https://www.facebook.com/events/329478163821532/?ref=ts&fref=ts


Fredag 5 juli : TBA


Fredag 12 juli: Embee Normann
Den snart plateaktuelle Embee Normann tar turen innom Kafka 12 Juli. Der vil dere få noen eksklusive smakebiter fra hennes kommende album, samt flere av hennes gamle låter. Hun akkompagneres av Jon Karlsen på bass og Stig Enger på gitar."

https://www.facebook.com/EmbeeNormann?fref=ts


Fredag 19 juli: Lewi Bergrud m/band (Jon Anders Narum, Morten Reppesgård, Ronny Ødegaard, og Håvar Gjestvang)
- Smakebiter fra plate som kommer i august

https://www.facebook.com/events/495702143832247/?fref=ts



Fredag 26 juli – Chakras m/ Ingvild Andersgaard
Chakras er et Oslo-basert ska/reggae-band som teller ni musikere fra fem forskjellige nasjoner – Brasil, Norge, Chile, Sverige og Sveits. Forvent å bli satt i godt humør av herlige reggae- og skarytmer, levert av et tett komp og en heftig blåserrekke.

https://www.facebook.com/events/642367392446339/?fref=ts


Fredag 2 august – Frida Ånnevik

https://www.facebook.com/events/145202685684018/?fref=ts
https://www.facebook.com/fridaann?fref=ts


Fredag 09 august: Jolly Beggarmen

https://www.facebook.com/JollyBeggarmen?fref=ts


Lørdag 10 august – Frozen Flood
Frozen Flood er et spennende Gjøvik-basert band med medlemmer fra Gjøvik, Skien, Oslo og Alvesta. Bandet spiller egne låter på norsk og engelsk, ispedd noen coverlåter fra band som Tender Mercies, the Decemberists, Teenage Fanclub og the Weakerthans.
Låtmessig ligger bandet i landet DumDum Boys, CC Cowboys og the Decemberists.

https://www.facebook.com/events/420603574726112/?fref=ts


Fredag 16 august : Shaun Bartlett

https://www.facebook.com/shaunbartlettmusic


Fredag : 23 august: - Songs from the sea – Narum, Fjellseth og Kjelstad
Songs from the sea består av Stina Kjelstad (vokal og gitar), Kristin Fjellseth (vokal og harmonium) og Benedikte Narum Jenssen (vokal og gitar). Songs from the sea er et prosjekt med tre særegne vokalister som synger sammen, og derfor er det naturlig at det er vokale harmonier som står i sentrum i trioens musikalske univers.


Fredag 30 august : Hege Øversveen
Vi utvider konsertsesongen på Kaffka med en helg til, og med hvilken artist!!
Fredag 30 august avslutter Biri-jenta Hege Øversveen hele konsertsesongen. Hege har hatt en fantastisk år med plateutgivelse, deltakelse i The Voice og konserter rundt i det ganske land. Nå står hun endelig på scena i bakgården.

https://www.facebook.com/events/614955248548958/?fref=ts


På scenen i den klassiske Gjøvik-bakgården vil dere møte kremen av Gjøvikregionens musikkliv i tillegg til nasjonale størrelser, vi kan vel også snart "skryte" av at det er en side av samme sak. Gjennom denne siden holder du deg oppdatert på konsertprogrammet. Informasjon om billettsalg og priser vil bli oppdatert fortløpende


Billetter til konsertene får du på Kaffka og fra i år finner du dem også gjennom nettsidene til Gjøvik kultursenter, www.gjovikkultursenter.no - Det betyr at du kan sikre deg plass selv om du ikke holder til i Gjøvik og omegn eller rekker til byen i Kaffkas åpningstider. Billetter kan kjøpes på nett, på kulturhusets/kinoens billettautomater og på servicetorget i kommunen.


Bakgården har øl og vinrett, sitteplasser til rundt 200 mennesker og en helt spesiell atmosfære. Det vil også bli servering av småretter. Regner med å se dere på Kafka i sommer!

Adresse: Storgata, Gjøvik, Norway
By: Gjøvik
Rute: Storgata


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Bakgården på Kaffka - Sommeren 2013.

Gjøvik teater for performancekunst

åpningstider, plassering. Storgata kart bykart, satellitt visning. Bakgården på Kaffka - Sommeren 2013 adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Bakgården på Kaffka - Sommeren 2013. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Bakgården på Kaffka - Sommeren 2013 med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Showstart Showstart 843 meter Showstart tilrettelegger underholdning, arrangement og utleielokaler med mål om å til...
Gjøvik Teater Gjøvik Teater 8 km Veldig flott gjeng som leverer supre forestillinger. Anbefaler
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler