facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for BAKKA

BAKKA

Info

Norsk smykkedesign og håndverk
www.monicabakka.no
For bestilling: [email protected]
Mobil 95124589

Historie

Jeg begynte å lage smykker i 2004 og siden den gang har det blitt mange smykkekurs på Raulandsakademiet, Smykkeskolen i Oslo, hos Jon Rysstad på Bryne og Center for Smykkeformgivning i Støvring (Danmark). Jeg er utdannet jurist og har jobbet flere år som advokat. Det har vært en drøm å kunne jobbe med smykker på fulltid. Siden 2014 har gjort jeg nettopp dette, samtidig som jeg har gjennomført utdanningen. Jeg er smykkedesigner for BAKKA og i juni 2017 tok jeg endelig svenneprøven og ble gullsmed.

Smykkene du ser på denne siden kan kjøpes som de er men du kan selvfølgelig bestille etter personlig ønske om farge, sten, lengde, ringmål osv. Jeg tar forbehold om at jeg klarer skaffe tilsvarende sten eller perle til et nytt smykke.

Send meg gjerne en epost til [email protected]

Instagram: @monicabakka
Pinterest: monicabakka
Snapchat: monicabakka

Adresse: Stavanger, Norway
By: Stavanger



relaterte søk: bakka smykker, bakkanosi, bakka navnesmykke, gudvangen, bakkafrost
Anmeldelser
Monica Bakka har laget to nydelige ringer til meg, Bark-ring i sølv og kulering i gull. Veldig fine sammen. Flott arbeid og god service.
Jeg er veldig godt fornøyd med mine to ringer. Den første er i omsmeltet gammelt gull med en diamant. Ringen er børstet. Den andre er enkel i børstet sølv. De passer godt sammen.
Jeg bestilte to kuleringer og en stablering. De passer veldig fint sammen på fingeren min. Jeg fikk rask levering da jeg gjerne ville ha ringene til en reise jeg skulle ut på. Veldig godt fornøyd.
Monica Bakka gjorde om min mors giftering til en en alldeles nydelig ring. Veldig fornøyd med arbeidet.
En fin ring i matt sølv med blank stein. Veldig fornøyd, har blitt en av mine favoritt smykker.
Gifteringen til oldefar gjort om til fint smykke til oldebarn
Veldig fine smykker! Og hyggelig og god service.
Elsker mine Bakka smykker. Nydelige smykker i enkelt rent design som passer min stil. Miniplaneter og stableringer har jeg flere av, men også øredobber som miniblad og triangler God veiledning og rask levering er en del av det hele.
Fikk laget en bred sølvring med teksten «good enough» Ringen er nydelig og jeg får mye positiv oppmerksomhet på den. Bakka ga god hjelp og veiledning, samt veldig god hyggelig service. Prisen er heller ikke noe å si noe på. Jeg handler gjerne igjen
Veldig fornøyd med ringene!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon BAKKA.

Stavanger smykker/ur

åpningstider, plassering. BAKKA adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på BAKKA. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om BAKKA med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Gordons Handmade Custom Jewellery Gordons Handmade Custom Jewellery 15 km Gabriela er en seriøs og flink smykkedesigner. Jeg leverte inn et antikk lite skrin ...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler