facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bakke AS

Bakke AS

Info

Vi tar nøkkelferdig bolig helt bokstavelig.

Historie

Bakke AS har mange års erfaring som boligutvikler på det sentrale Østlandsområdet. Vi har i dag flere prosjekter under oppføring, og er å regne som en solid aktør i markedet. I overkant av 70 ansatte jobber i selskapet, og vi produserer våre boliger selv i vår elementfabrikk på Aurskog. Vi har med dette full kontroll på hele byggeprosessen fra tegnebordet til klar og nøkkelferdig bolig.

Adresse: Finstadhagen 17, 1930 Aurskog
Telefonnummer: 63 85 39 90
on.sa-ekkab@tsop
By: Aurskog
Rute: Finstadhagen 17
Postnummer: 1930



relaterte søk: bakke as proff, bruket brygge, ansatte bakke as, bakkegruppen, bakke as skøyen, bakke kryssord
Anmeldelser
Lite gjennomtenkt og utrolig dårlig planlegging av omkjøring før oppstarten omlegging av veinettet for fv171 igjennom Lørenfallet høst/vinter 2023. Her skaper de enorme køer og stjeler tiden til tusenvis av pendlere hver eneste dag i mange uker! Mektig provoserende å sitte å stange i Lørenfallet både til og fra jobb i over en måned på grunn av imbesiler som ikke kan planlegge og opprette en fornuftig midlertidig omkjøring før oppstart. Kun et felt åpent, døgnet rundt og spesielt i rushtrafikken skaper så mye irritasjon i en ellers hektisk hverdag at jeg nesten kaster opp. Ønsker ikke dette firmaet noe godt etter dette stuntet. Dere burde kompensert hver eneste en som dere har stjeler dyrbar tid fra. Skam dere!
Styr unna! Elendige på reklamasjoner, ventet i over 2 år på utbedring av feil som ble bekreftet ved 1 års befaring… andre feil ble avslått over en lav sko, selv om uavhengig takstmann poengterte feil…
Et firma som bygger og selger boliger til privatpersoner.
Seriøs og samvittighetsfull eiendomsutvikler.
Behagelig Boliger
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Bakke AS.

Aurskog eiendomsutvikler

åpningstider, plassering. Finstadhagen 17 kart bykart, satellitt visning. Bakke AS adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Bakke AS. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Bakke AS med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler