facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bakke gård

Bakke gård

Info

I Vestfolds naturskjønne omgivelser ligger en ekte norsk bygdeperle - et gårdsbruk drevet av Marie Sølverud og Jarle Kjepso.

Historie

I Vestfolds naturskjønne omgivelser ligger en ekte norsk bygdeperle - et gårdsbruk drevet av Marie Sølverud og Jarle Kjepso.

I 2014 tok vi med oss barna fra Bergen til Vestfold, og byttet bort livet i byen med livet på landet. Vi kan trygt si at vi ikke har angret på dette valget. Stedet føles så mye som hjemme at vi planlegger å bli boende her for alltid.

Nå ønsker vi at også andre skal få ta del i disse gode, norske opplevelsene og inntrykkene. For besøkende tilbyr vi overnattingsmuligheter i form av campinghytter. Vi driver gårdsutsalg med kafé, samt økologisk andelsjordbruk med kolonihager. Det er kort vei til flotte turområder, og barna kan trygt løpe fritt på de flotte engene som omkranser gårdsbruket.

På gården har vi også rigget opp en sjarmerende kulturscene hvor det spilles livemusikk hver fjortende dag. Og når du først er på besøk, anbefaler vi at du blir med på en beroligende seanse av yoga i vedstua.

Hos oss kan du ta en pause fra hverdagens kav og mas, og alt ligger til rette for en oppløftende opplevelse for både kropp og sjel. Hit kan du komme for å oppleve den smakfulle gårdsmaten, og finne tilbake til norsk natur og tradisjoner. Lad batteriene, samtidig som du skaper nye minner for livet.

Opplev Norge - velkommen skal du være til Bakke Gård!

Adresse: Hanekleiva 109A, 3089 Holmestrand
Telefonnummer: 99790293
By: Holmestrand
Rute: Hanekleiva 109A
Postnummer: 3089



relaterte søk: bakke gård holmestrand, bakke gård stavern, bakke gård vestfold, bakke gård solgt
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Bakke gård med offentlig transport


Eplerød 360 meter
1834
1916
1919
1922
1925
41

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler