facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bakketun Overnatting

Bakketun Overnatting

Historie

Velkommen til Bakketun Overnatting. Feriehus til leige i triveleg gardmiljø, flott for barnefamiliar og friluftsfolk. Kort veg til Folgefonna med sommaskisenter og breføring, Hardangerfjorden, Trolltunga og andre flotte fjellturar.

Welcome to Bakketun Overnatting. Holiday rentals in beautiful surroundings, the perfect setting for a number of outdoor activities for the whole family. Easy access to Folgefonna Glacier, the Hardangerfjord, Trolltunga and other spectacular hikes.

Adresse: Eikevegen 10, 5628 Herand, Hordaland, Norway
Telefonnummer: 0047-53668544 / 0047-94474725
on.tenutekkab@tsop
By: Herand
Rute: Eikevegen 10
Postnummer: 5628



relaterte søk: folgefonna overnatting, herand
Nærliggende lignende selskaper
Hardanger Rom & Harmonium Hardanger Rom & Harmonium 670 meter I flott bygd med mye å vise frem og fine folk!
Anmeldelser
Deilig sted! Vi var i mælkerommet og det passet bra. Rimelig pris og hyggelige folk.Rom: 5/5
Vi hadde det flott her. Reiselag på fem stykk. Huset vi bodde i var stort, rent og ryddig. Kjekt å bo i et hus fra 1850 modernisert!Rom: 5/5
Veldig koselig sted, rent og pent overalt. Gode senger. TV og WiFi. Hyggelig vertskap. Nydelige omgivelser.
Rolig og kjempefin sted med flott utsikt over fjorden.
Helt ok overnatting. Trivelig folk, og hjemmekoselig.
Nydelig plass og super service
Kjempe plass
Perfekt sted for et opphold på landet! Sjarmerende beliggenhet med fantastisk utsikt. Ligger i en hyggelig liten landsby med et havneområde, inkludert en strand og en restaurant. Verten var vennlig og hjelpsom. "The Milk Room" hadde alt du trengte komfyr, stekeovn, kjøleskap, kaffetrakter, TV, sofa.... Rommet var kjølig til tross for at dagen var varm. Køyesengene var komfortable. Alt i alt, ingenting å klage, vil anbefale!
Veldig hyggelig og koselig overnatting på gården melkerom. Gårdsplassen er kjærlig anlagt, beplantet og vedlikeholdt. Utsikten over fjorden er fantastisk. Fra gården kan du enkelt ta turer, blant annet til Herand for shopping, spising, bading m.m. Veldig vennlige og alltid tilgjengelige verter.
Vi tilbrakte en fin uke i Hagen. For å oppsummere: Bakketun er definitivt en anbefaling og definitivt en av våre vakreste overnattingssteder så langt. Utsikten over fjorden er fantastisk. Du troner over ting og fremsynet er utrolig bra for sjelen. Leiligheten er vennlig innredet og har akkurat passe størrelse for fire. Eierne er også vennlige. Et par ting til informasjon for fremtidige leietakere. I utgangspunktet er situasjonen selvsagt helt stille. Faren og sønnen i huset driver imidlertid en slags mekanikergarasje hvor de pirker med gamle forbrenningskjøretøyer. For oss var det noen ganger slik til langt på kveld. Leiligheten er også ganske støyende. Hvis noen snakker oppe, ser på TV eller flytter stoler, kan det høres veldig tydelig nede. Jeg er absolutt mer følsom enn gjennomsnittet her, men du bør vite det. Selve leiligheten kunne trenge litt kjærlighet. Noen av skapene er svært utslitte. Rent, ja, men innsiden er dårlig skranglet og noen av dørene henger. Det er også for lite servise og bestikk. Fordelen med oppvaskmaskin blir irrelevant hvis du skal vaske for hånd halve tiden. En kost og feiebrett vil også være nyttig. Det som var påfallende var at det ikke er oppvarming, i motsetning til de andre leilighetene som er utstyrt med varmepumper. Det er en liten peis og en elektrisk radiator. Sistnevnte hadde vi i drift nesten konstant fordi det rett og slett var for kjølig for oss når utetemperaturen var under 20 grader. De nevnte punktene skal ikke være et eksklusjonskriterium og kan enkelt rettes opp. Derfor er det fortsatt en 5-stjerners anbefaling fra oss!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler