facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bakklandet Blomster

Bakklandet Blomster

Info

En liten perle på Bakklandet, som alltid er på jakt etter nye spennende planter og blomster. Vi lager buketter etter kundens ønske, og leverer gjerne!

Adresse: Nedre Bakklandet 3 , Trondheim 7014, NO
Telefonnummer: 920 66 136
on.retsmolbtednalkkab@tsop
By: Trondheim
Rute: Nedre Bakklandet 3
Postnummer: 7014


åpningstider

Mandag: 11:00-17:00
Tirsdag: 11:00-17:00
Onsdag: 11:00-17:00
Torsdag: 11:00-17:00
Fredag: 11:00-17:00
Lørdag: 11:00-17:00


relaterte søk: bakklandet blomster instagram, blomster trondheim, bakklandet blomster åpningstider, strå blomster trondheim, bakklandet blomster blogg, strå blomsterverksted, strå blomster, abonnement på blomster
Nærliggende lignende selskaper
Plantasjen Norge Plantasjen Norge 2 km Vennlige ansatte som hjelper villig til.
Anmeldelser
Fantastisk hyggelig dame med navn Julie ville gjøre sitt ytterste med å hjelpe meg å få tak i roser som var veldig vanskelig å oppdrive. En meget god opplevelse.
Bakklandet blomster er en opplevelse med god atmosfære i et herlug gammelt hus. Blomster og gaver du ikke finner andre steder.
Bakklandet blomster laget en utrolig vakker brudebukett til meg! God service og nydelige blomster. Anbefales!
Kvalitet og hyggelig ansatte anbefales på det sterkeste å god service også
Veldig hyggelig butikk på Bakklandet. Perfekt for å finne en fin gave.
Trivelig og veldig god service og fine blomster
Meget god service og pene blomster
Jeg prøvde å kjøpe en bukett til søsterens hoffbryllup 4 dager i forveien. Bestillingen min ble bekreftet, men de kansellerte bestillingen min uten å varsle meg. Hun måtte i siste øyeblikk lage en bukett på egenhånd fordi vi ventet på en forsendelse som aldri skulle komme. Jeg mottok bare bekreftelses-e-posten og trodde at vi var klare til å gå. Jeg fant først ut at de kansellerte bestillingen min da jeg sjekket kredittkortutskriften min og fant ut at de hadde refundert pengene ikke engang alt. Det minste de kunne ha gjort var å sende en e-post og fortelle meg at de ikke leverte til området og måtte kansellere bestillingen min.
Så koselig blomsterhandler i gamlebyen! En av mine mest favorittbutikker i Norge. Vakkert, stilig og sjarmerende. Personalet er veldig hyggelig! Definitivt gå tilbake når du besøker Trondheim! ;
En veldig fin lokal blomsterbutikk med vennlig personale. De la til og med oss ​​ta med hunden vår inne selv med begrenset plass. De er flinke til å lage buketter.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler