facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bambi's Bodywraps

Bambi's Bodywraps

Info

En enkel väg till att minska dina bristningar , ärr och midjemått mm .

Historie

DU KOMMER INTE HITTA produkter som detta någon annanstans .
ItWorks! erbjuder världens första naturligt baserade ''body-contouring'' som levererar MAXIMALT resultat .

Vision :
Mitt mål med ItWorks! är att nå ut till så många som möjligt . ALLA ska få möjligheten att uppleva och ta del av detta .
Det finns en grund till att det heter IT WORKS !

Beskrivning :
ItWorks! erbjuder unika , trygga OCH effektiva produkter. Produkterna är framtagna av ledande forskare , naturmedicinare/homeopater och forskning som intergrerar nyskapande teknologi , stränga kvalitetskrav och de bästa naturliga ingredienser i sitt arbete .Produkterna är rena och ORGANISKA !!
De mäter sig med de bästa produkterna i världen när det kommer till kvalitet och effektivitet , till ett pris de allra flesta har råd till .
Som DITRIBUTÖR kan du driva din egen business med färdigt kontor på web , marknadsmaterial , webshop och kontroll över eget team .

Produkter och slutresultat ?
En ''One of a kind''figurformande produkt och en speciellt framtagen hudvårdserie som ger näring åt kroppen och kan förbättra din hudkvalitet samt forma , strama och tona de områden som wrappas el smörjes .

ItWorks! defining gel , samt Toner and stretchmarks creme , har visat fantastiska resultat på PSOREASIS och eksem / problemhud (finnar/kviser).

DU KOMMER INTE HITTA produkter som detta någon annanstans .
ItWorks! erbjuder världens första naturligt baserade ''Body-contouring''serie som levererar MAXIMALA resultat på minimal tid .
Du kommer bara inte hitta något liknande i världen i dag !!

Vad sker ?
Den största storsäljande produkten är Bodywrap , som har fantastiska egenskaper. Den stramar , tonar och definierar huden som gör att man kan minska MÅNGA cm .

Detta sker :
Flera av ingredienserna i Bodywrap är kända för att aktivera en rad processer som gör det lättare för kroppen att sk förbränna fett ..
1 Lymfdränage , denna processen är känd inom speciella massagetekniker. Det som sker är att lymfdränageprocessen, initierar vätska(lymfa)i fettcellerna, så att fettcellerna kan röra sig fritt och transportera dina fettsyror och gifter ut ur kroppen som avfall .Dessa vätskorna innehåller gifter och orenheter som kroppen lagrat från bearbetningen av maten vi äter och luften vi andas in .Det att bli av med dessa vätskorna gör att du minskar i cm omedelbart .

2. Lipolys , Detta är den största processen som sätts igång av Bodywraps . De flesta örtkurer och inpackningar , som du finner på marknaden och på nätet , har inte egenskapen att stimulera Lipolysen. Kännetecknet med Lipolys är just äkta viktminskning - och sker bara med denna patenterade Bodywraps produkten . Lipolys är nerbrytning av fett som är lagrat i fettcellerna ! Vid att bryta ner detta fettet , stimulera lymfdränage och ökad cirkulation , så förs fettsyrorna ut ur kroppen som avfall .

3 Microcirkulation , Detta är i utgångspunkten en blodström genom de minsta kapilärerna . Det aktiva tillståndet i denna processen är avgörande för viktminskningen som BodyWraps bidrar till . Microcirkulationsprocessen gör det möjligt att gå ner i vikt . Fettcellerna blir som uppslukade av kapilärer i blodet . för att fettcellerna skall klara av att avvisa det riktiga avfallet och gifterna från din kropp , så måste kapilärerna bli stimulerade att cirkulera blodet på ett riktigt sätt ..

En hel kur bör bestå av minst 8st behandlingar / 2 pkt .
Vi rekomenderar därför vårt ''Lojal kund program'' dær du sparar ca 40 % av priset inkl andra kundførmåner .

IT WORKS !!!

Adresse:
Telefonnummer: +47 46508283
By: Jaren


åpningstider

Mandag: 10:00 - 18:00
Tirsdag: 10:00 - 18:00
Onsdag: 10:00 - 18:00
Torsdag: 10:00 - 18:00
Fredag: 10:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 18:00
Søndag: 10:00 - 18:00

Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler