facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for BAR 3

BAR 3
Info
Bar 3 er et sosialt konsept med fokus på enkel men god mat, bredt utvalg i baren samt ulike spill for å sette den rette stemningen. Her kan du komme for å

Geschichte
Bar 3
Lokalene i Rosenkrantzgaten 3 har en lang historie. Fra 1913 var det Ditlef Martens Bakeri som holdt til her. I 1985 tok Norsk Restaurant AS over lokalene og etablerte restauranten Ditlef/Exodus. Dette var et konsept med restaurant, bar og dans for et voksent publikum. Senere ble driften gjort om til nattklubb med to ulike avdelinger og 6 barer på hele 1200 kvm. Mange kjenner nok Ditlef/Exodus som russen sitt imperium. Ditlef/Exodus eksisterte i 29 år og var dermed en av de eldste restaurantene i Bergen. Norsk Restaurant AS avviklet driften av Ditlef/Exodus i desember 2014 med sikte på å etablere et nytt konsept. Lokalene ble restaurert og nytt konsept planlagt. 29.april 2016 fremstår lokalene som røffe, ugjenkjennelige og klar for generalprøve. Bar 3 er blitt en realitet.

Bar 3 er et konsept som henvender seg til et voksent publikum. Aldersgrensen er 23 år søndag-torsdag og 23 år fredag og lørdag. Bar 3 er et sosialt konsept med fokus på mat, drikke og spill, for å skape den riktige stemningen. Eierne bak Norsk Restaurant er opptatt av å tilpasse seg markedets utvikling hvor en i dag ser at det å kunne tilby aktiviteter i kombinasjon med enkel og god mat samt et bredt utvalg av godt øl (lokalt og internasjonalt), skaper den riktige atmosfæren. Lokalene er utformet slik at en kan ha private sammenkomster i lukket lokalet, spise i restauranten som er avskjermet fra spill avdelingen og arrangere turneringer i eksempelvis; shuffleboard, biljard, bordtennis eller dart. Bar 3 har med andre ord et bredt tilbud.

Private arrangementer
For leie av lokalet til privat arrangement eller har andre forespørsler, send en henvendelse til: [email protected]
Adresse: Rosenkrantzgate 3, 5003 Bergen, Hordaland
Telefonnummer: 0
on.3rab@gnikoob
By: Bergen
Rute: Rosenkrantzgate 3
Postnummer: 5003


åpningstider

Mandag: 16:00-01:30
Tirsdag: 16:00-01:30
Onsdag: 16:00-01:30
Torsdag: 16:00-01:30
Fredag: 16:00-03:00
Lørdag: 16:00-03:00
Søndag: 16:00-01:30


relaterte søk: bar 3 priser, bar 3 oslo, bar 3 mat, bar 3 bergen meny, bar 3 minigolf, bar med spill bergen, bar kollektiv, bygdøy alle 3
Anmeldelser
Spilte biljard der og det kostet 4 kr minuttet. Stod i kø i nesten 10 minutter for å få betalt, jeg sier i kassen «fjerner du ihvertfall 5 minutter fra tiden siden jeg har stått her?» han svarer «nei da må jeg gjøre matte» litt kjipt å betale så mye for å bare vente..
Perfekt sted å dra ut med vennegjeng,tinderdate. Kommer du alene så kan det være vakten sier du er for full selv om du kun ha drukke en øl. Ellers er det bra sted,bra musikk,masse folk og shuffleboard
bra sted med mye og finne på, god drikke. ville ikke prøve maten etter eg så de drev og tok på alt mulig og tok på maten uten hansker.
Koselig plass og veldig fin inndeling av områder så man kan spille spill en plass, preike en annen og danse en helt annen plass . Alt i alt en veldig fin opplevelse!
Bra utested med aktiviteter men dårlig dj
I seg selv er det fine lokaler og grunnlaget for et topp utested, dessverre trakk 2 av vaktene ned hele stedet. Å kaste folk ut fordi dem er stille og rolige i stedet for vill og gal er bare ikke greit å drive med 15 minutters avhør av en gjest som ikke har gjort en katt fortred, bare sittet og passet jakker og vesker ved bordet vårt, for så å be gjesten gå blir for dumt..det gjorde ikke saken bedre at tonen hun brukte var nedlatende, frekk og lite profesjonell. Veldig skuffet over behandlingen vi fikk uten å ha gjort noe galt eller oppført oss dårlig.
Bra: gøye spill, gode drinker, hyggelige ansatte. Kunne vært bedre: vekterne er litt late føler jeg.. når jeg sitter med jentene mine og verdens mest irriterende fyr kommer bort og ikke gir seg, og jeg har øyekontakt med vekteren flere ganger, så er det på tide at de gir beskjed til en drita full fyr som vil sitte på bordet med oss. Spillene kunne også vært billigere
Greit sted for spill og musikk. Greie priser Greit wc Greie ansatte
Et kult utested som har flere biljard bord, samt shuffleboard og dart. Stedet er stort nok til at det ikke føles trangt, selv med mye folk der!
Stor plass, under etasje /kjeller.. De kjører fotball på stor skjerm, og har både shufflebord og biljardbord... Noe for enhver smak Alså. De har handicaptoalett, men jeg så ingen heis.. Bare trappene De serverer mat og drikke alle rettigheter, så det er en fin plass med et greit prisnivå.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til BAR 3 med offentlig transport


Torget 100 meter
10
12
16E
18
19
3
39
3E
4
4E
86
FB50
FB51
Vågen rundetårn 120 meter
BEF
Torget 150 meter
Torget 160 meter
910
FB50
FB51
Torget 200 meter
12
16E
19
3
30
300
310
37
39
3E
4
4E
91

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler