facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Barcarole

Barcarole

Info

Helt ute på kaikanten på Innlandet har vi gjenåpnet et av Kristiansunds aller første skjenkesteder.

Historie


Barcarole Tapas & Grill



Helt ute på kaikanten på Innlandet har vi gjenåpnet et av Kristiansunds aller første skjenkesteder. Her har vi skapt et unikt spisested hvor atmosfæren lukker seg om deg allerede før du setter deg ned og får deg til å nyte både stemning og mat.



Er temperaturen ute under +18 grader, garanterer vi at det er fyr på peisen. Og på fine sommerkvelder finner du ikke et bedre sted på Nordmøre til å sitte med de kuleste solbrillene du har.



Vårt mål er å servere tapas og grill retter på høyde med det aller ypperste du kan få i Europa, – ja, så god at du får lyst å kysse kokken. Råvarene vil alltid være avgjørende for hva du får å spise i dag, og kokken kompromisser aldri når det gjelder kvalitet. Fra Barcaroles egen vinkjeller kan du velge blant utsøkte viner og Champagne i mange prisklasser.



Vi lover deg en storartet opplevelse enten du kommer sammen med venner eller kjæreste, forretningsforbindelser eller kollegaer For å feire bursdag eller en vanlig solnedgang.


Barcarole ligger i kjelleren ved bolighuset i Wirum–tunet, ellers kjent som Kjøpmannstunet på Fiskergata 6, Innlandet – kun 60 meter fra Sundbåtkaia.


Vi kan tilby gratis parkering for våre kunder

Etikett

Midlertidig stengt



"Dråper by Jullum6 er en gin- og cocktailbar på torget i Kristiansund sentrum. Her kan du nyte blant annet egenkomponerte cocktails, utsøkt vin og et spennende utvalg oster og skinker.Søkeord: Gin & tonic, cocktails, drinker, alkohol, alkoholfri alternativer, mocktails, vin, øl, bar, cocktailbar, spekemat, småmat, barsnacks, ost- og skinkeplanke, Tingvollost, voksent publikum, Kristiansund sentrum, Kristiansund havn, torget Kristiansund"
Adresse: Fiskergata 6 , Kristiansund 6507, NO
Telefonnummer: 995 12 555
on.eloracrab@tsop
By: Kristiansund
Rute: Fiskergata 6
Postnummer: 6507



relaterte søk: barcarole kristiansund, barcarole figgjo
Anmeldelser
Koselig plass med trivelig betjening Flott og sentral beliggenhet i sentrum.
Hyggelig sted for en god drink med voksent publikum.
Flott plass midt på kaia i Kristiansund med masse god drikke og masse god mat. Her er virkelig plassen om du ønsker å leske deg litt og smake på ulike hærlige dråper av gin og annet du kan kose deg med i glasset. Hærlige drinker og flotte danderte tallerkner med mat som man får vann i munnen av. Virkelig en plass å anbefale å dra om man ønsker å utforske byen sammen med gode venner eller kollegaer. Greit å ringe å bestille bord da dette er en populær plass.
Utrolig skuffet over servicen. Vi bestilte to drinker. Etter 45 minutter og flere purringer fikk vi kun den ene... Når vi spurte om en forklaring, fikk vi en tåkete forklaring på at nabobordet hadde fått den.... Sånt går bare ikke an
Kjempekoselig plass. Sjekket ut noen varianter av Gin og Tonic drinker som var veldig gode. Spennende med noe nytt. Ventet i spenning til de får varmelamper ute slik av vi kan nyte atmosfæren ute også. Siste stjernen får komme når maten er testet og lampene er på plass
Nydelig ost&skinkeplanke med fantastisk løk-marmelade blant annet. Deilig kaffe mocca med søt chili, samt god americano. Veldig hyggelig toalett med tilgjengelige bind, tamponger, håndkrem, tyggis, hårspray og hårstrikker.
Flott liten bar, med smakfull innredning og behagelig atmosfære. Rent og pent. Hyggelig vertskap og flott service. Mulighet for både skinke og god ost om man ønsker det, sammen med drikke. Vi kommer gjerne tilbake!
Veldig gode drinker og hyggelig personale! Service med et smil! Trekker en stjerne pga lite bemanning som førte til noe ventetid.
Fine lokaler, men begrenset service og kunnskap. Greit hvis man ønsker vanlige gin baserte drinker, men dessverre manglende erfaring utover meny.
Var en sen lørdags kveld. Veldig høyt støynivå fra gjestene, og musikken forsvant i støyen. Skal man nyte en drink i rolig atmosfære - kom tidlig. Nydelige drinker
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler