facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for BARN I Farger

BARN I Farger

Info

Håndlaget, Fargerikt og mykt barnetøy , 1-12 år.

Historie

BARN I FARGER startet for meg ved at jeg selv begynnte å sy tøy til min sønn da han var 1 år, fordi jeg savnet litt fargerikt tøy, med artige motiver i ulike sammensetninger som får en til å smile i hverdagen og ikke minst får barna til å like tøyet de går med selv!
Jeg syr barnetøy i fargerike, myke, litt artige motiver, som lages til barn hovedsak fra 1-5 år.( noe i7-12år )
Jeg syr også litt redesign/ gjenbruk av stoffer , litt skjørt , haremsbukser og div for voksen. Jeg syr også på bestilling, så liker du ett stoff og ikke finner str, eller formen så sender du meg ett spørsm.på melding.FOR Å SE BILDER AV DET JEG SYR GÅ INN PÅ :mobilopplastninger,eller se album øverst.
Jeg sender gjerne, etter postens satser.
Det er viktig for meg at tøyet jeg syr er mykt, bevegelig, og det skal være lett for barnet å ta av og på selv!
Velkommen til min side ! For spørsmål om priser og bestillinger kontakt gjerne på innboks . Håper det er noe som faller i smak!
Mvh Marte S hjemmelaget tøy!

Adresse: Tingsaker, 4790 Lillesand, Norway
By: Lillesand
Rute: Tingsaker
Postnummer: 4790



relaterte søk: farger på norsk, hvordan lære barn norsk, tiny school norsk
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon BARN I Farger.

Lillesand baby- og barneklær

åpningstider, plassering. Tingsaker kart bykart, satellitt visning. BARN I Farger adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på BARN I Farger. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om BARN I Farger med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
LykkeLiten Lillesand BabyCare LykkeLiten Lillesand BabyCare 431 meter Har alt du trenger til de små. Av utstyr og klær.. Alltid behjelpelige
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler