facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Barnas Antikvariat og Bokhandel

Barnas Antikvariat og Bokhandel

Info

Barnas Antikvariat og Bokhandel er en nettbutikk som selger god barne- og ungdomslitteratur man ikke får tak i hos bokhandlere lengre.

Historie

Barnas Antikvariat og Bokhandel er en nettbutikk som tilbyr god barne- og ungdomslitteratur som er vanskelig å få tak i hos bokhandlere eller i biblioteker.

Våre kjerneverdier er unikt utvalg, god tilgjenglighet, høy kvalitet og personlig service. Vi har et stort sortiment, og søker gjerne opp spesifikke bøker etter kundens ønske.

Visjonen 10 år fram i tid er en kombinasjon av nettbutikk og lokalt utsalg med arbeidsbehov og omsetning tilsvarende to årsverk, fordelt på 3-4 personer. Den lokale butikken skal ha enkel servering og være et møtested for barn og unge, gjerne i følge med voksne, med høytlesning og gode mulighet for å lese selv.

Produkter

Barnebøker

Adresse: Elgstien 1, 3748 Siljan, Norway
Telefonnummer: 91 00 27 72
on.tairavkitnasanrab@tsop
By: Siljan
Rute: Elgstien 1
Postnummer: 3748


Anmeldelser
Hjelpsom dame, god service, fine priser
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler