facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Barnas Egen Bokverden

Barnas Egen Bokverden

Info

100 % leselyst!
La barnet ditt bli glad i bøker med klubben som passer alle mellom 0 og 10 år.

Historie

Dette er en redaksjonell side for bokklubben Barnas Egen Bokverden.

Har du spørsmål om ditt medlemskap?
Kontakt vår kundeservice på 21 89 60 60 (man-fre 9-15) eller enkelt på nett:
https://www.barnasegenbokverden.no/bokklubber/Barnasegenbokverden/kundeservice

La barnet ditt bli glad i bøker med klubben som passer alle mellom 0 og 10 år. Vi hjelper deg å velge de bøkene som passer akkurat ditt barn. Bli medlem på www.beb.no og få flott velkomstpakke:

*Som medlem får du maks rabatt på alle nye bøker tilpasset ditt barns alder.

*På utvalgte hovedbokpakker får du opptil 40 % rabatt!

*Bokklubben er delt inn i fire aldersgrupper: Baby, Micro 1-2 år, Mini 3-5 år og Maxi 6-9 år.

*Når barnet ditt fyller 10 år vil dere automatisk motta et eget medlemsblad fra Mega 10-14 år, bokklubben for unge bokslukere.

*Du får tilsendt et gratis og innholdsrikt medlemsblad 21 ganger i året.

*Hovedboka kan du enkelt avbestille dersom du ikke ønsker den tilsendt.

*Du samler BONUSKRONER når du kjøper bøker merket med en sparegris. Bonuskronene kan du bruke på våre utvalgte bonusprodukter.

*Vi håper du vil handle hos oss, men det er ingen krav til kjøp. Skulle du ønske å avslutte medlemskapet før du har vært medlem i ett år, betaler du medlemspris for velkomstpakken.

*Du har full returrett på alt du handler, returporto betaler du selv. Du kan angre innmeldingen innen 14 dager.

Se våre aktuelle innmeldingstilbud her:
https://www.barnasegenbokverden.no/bokklubber/Barnasegenbokverden/Kampanje

Etikett

Barnas Egen Bokverden
PB 386 Sentrum
0102 Oslo

Kundeservice: www.beb.no eller 21 89 60 60 (8-19 man-fre)
Ordretelefonen med samme nummer er åpen hele døgnet

Bankkontonr.: 6019.05.42184



"Barnas Egen Bokverden - Cappelen Damm ASVi er en nettbokhandel for barn hvor du finner barne- og ungdomsbøker fra alle norske forlag. Vi har alltid maksimal rabatt på nye bøker og du kan alltid gjøre gode kupp på våre nettsider! Meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev, så går du ikke glipp av gode tilbud, nyheter og konkurranser - og du kan vinne bøker for 1000,-! ***** Bli medlem av Norges største bokklubb for barn og oppnå enda større rabatter og medlemsfordeler! Medlemsblad får du helt gratis. Du får opptil 40 % rabatt på utvalgte hovedbokpakker tilpasset barnets alder, samt unike medlemskupp! Gratis velkomstpakke, ett års medlemskap og ingen kjøpeplikt!Lesing gir forsprang, og gode barnebøker skaper leseglede og leselyst!"
Adresse: Akersgata 47/49, 0055 Oslo, Norway
Telefonnummer: 21 89 60 60
on.rebbulkkobmunat@ecivresednuk
By: Oslo
Rute: Akersgata 47/49
Postnummer: 0055


åpningstider

Mandag: 08:00 - 19:00
Tirsdag: 08:00 - 19:00
Onsdag: 08:00 - 19:00
Torsdag: 08:00 - 19:00
Fredag: 08:00 - 19:00


relaterte søk: barnas egen bokverden avbestilling, barnas bokverden/mega, barnas egen bokverden velkomstpakke, barnas egen bokverden login, barnas egen bokverden erfaring, bokklubb jenter, bokklubb barn velkomstpakke, megaklubben
Anmeldelser
Som alle andre sier er dette bare svindel. Bøker ramler inn i posten, kundeservice er frekk. De bryr seg overhodet ikke om misfornøyde kunder. Jeg fikk ikke velkomstpakken en gang og trodde ikke jeg hadde bestilt noe medlemskap da jeg avsluttet innmeldingen fordi jeg ikke fant noe jeg ville ha. Forstod ikke noe da første boken kom i posten. Dere som har samme erfaring, MELD DEM TIL FORBRUKERTILSYNET. Enkelt skjema, tar liten tid. Hvis mange nok gir beskjed må de kanskje endre praksisen sin.
Hadde det gått and å gi minus 5 stjerner, da hadde de fått det. Dette må være den desidert verste scaming bedriften i Norge. At de får lov til å holde på sånn er et mirakel! Anbefaler folk på det sterkeste å holde seg unna!!
Sender ut pakker med ujevnt mellomrom slik at det er vanskelig å holde oversikt over når pakker kommer. Avbestilte 9.mars en pakke, allerede vel to uker etterpå var der plutselig ny pakke på vei i posten. Tungvint system å måtte logge inn hele tiden for å avbestille pakker. Opplever også pakkene av og til som lite alderstilpasset og ikke minst dyre. Dårlig kundeservice som ikke er interessert i tilbakemeldinger.
De sender varer uten å ha bestilt noe selv.Hvis man skal ut av club da må man betale 750 nok. De lurer deg med en velkomens gave hvis du venter barn men den skal du betale dyrere enn du har trodd
Anbefaler alle om å styre unna denne klubben. De lokker til seg kunder ved hjelp av attraktive velkomsttilbud, for de VET at de vil sitte igjen med en stor fortjeneste til slutt. Jeg var godt klar over bindingstiden på 12 mnd., men ikke hvor vanskelig det var å avbestille. For det første er bøkene ekstremt overpriset, til tross for "tilbud"! Jeg var ikke klar over at bøkene kunne være så dårlige og dyre samtidig. For det andre kommer det hyppige bestillinger, med mindre du logger deg inn og avbestiller før fristen. De legger godt til rette for at avbestillingene kan bli glemt, ettersom systemet er lite oversiktelig og dato for avbestilling varierer. Dette kunne lett bl.a. vært fikset med en påminnelse om avbestillingsfrist, men det er vel neppe gunstig for dem. I starten var jeg var åpen for å bestille bøker som kunne ha vært aktuelle, ettersom de reklamerte med billige og gode hovedbøker. Men jeg fikk sjokk da jeg innså hvor dårlig bøkene var. Jeg opplever det hele som svindel. Ikke bestill!
Har avbestilt hovedbok hver eneste gang, men nå, den siste etter nyttår, har de "ikke registrert". Får ikke logget inn lenger, det sendes ikke nytt passord, og jeg aner ugler i mosen...
Jer fraråder å melde sag inn, synnes de er svindlere!!! Får gratis noe for å melde deg inn og deretter sender de unødvendige bøker uten noen forhåndsvarsel, som du må betale for, eller sende tilbake. Du har ikke kjøpeplikt men for å returbere paken frakten koster nesten like mye som selve innholdet.
Styr unna!!!!!!! De lurer deg inn i et abonnement som du så absolutt ikke vil ha. Visst du kjøper noe av Barnas Egen Bokverden vil du automatisk bli satt opp på ett 12 måneders abonnement. De sender bøker 2 ganger i måneden og det koster flesk. For å melde deg ut må du betale de resterende månedene fra du sa opp til det har gått 1 år. De har elendig kundeservice og bruker ingen ressurser for å hjelpe deg videre visst du har klaget på en sak. Jeg sendte en klage i januar 2019 og fikk svar slutten av mai 2019 fordi jeg selv purret opptil flere ganger. Skal du ikke ha bøker fra di må du passe ekstra nøye på å avbestille hver måned frem til det har gått 1 år. Bommer du på en dato får du bøkene om du vil eller ikke. Aldri kjøp noenting fra disse. Støtt heller opp din lokale bokhandler som heller gjør noe samfunnsnyttig enn disse svindelerne.
Takket desverre ja til et et tilbud fra disse, det burde jeg aldri ha gjort. Jeg ble lovet at det ikke avr noen kjøpsplikt, det de ikke sa var at det var 12 mnd bindingstid og at jeg måtte inn på webbutikken hver 14 dagen for å avbestille eller så sender de bøker. Det gikk ikke ann å sperre mot disse bøkene, vi måtte avbestille hver enkelt bok hver 14 dag. Når bindingstiden endelig var over sende jeg de en mail via nettsidene deres og ba om å bli utmeldt. Dette tok de ikke hensyn til og sendte meg enda en bok, som de nå krever penger for selv om jeg returnerer. Ringte de opp igjen, det viser seg at de ikke akspeterer utmelding via mail. Kun telefon. Når jeg nå meldte meg ut ba jeg om bekreftelse på mail. Det kunne de ikke sende fordi, de som tok i mot utmeldinger på telefon ikke hadde tilgang til mail. i 2016???? Dette selskapet lever tydligvis av å gjøre det vanskelig å melde seg ut og ikke fornøyde kunder.
jeg bestilte gratis babypakke noe som førte til at jeg ble 12 måneder medlem her uten å vite det. etter vanvittig med telefoner og mail klarte jeg å melde meg ut men betalte over 3000,-kroner. ble rett og slett svindlet. oppfordrer alle til å ta anmelde denne siden til forbrukerrådet slik at andre uskylde folk ikke blir lurt..
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Barnas Egen Bokverden med offentlig transport


Tinghuset 100 meter
11N
19N
1N
2N
Tinghuset 110 meter
17
18
19
Prof. Aschehougs plass 120 meter
FB2
FB5
FB5A
FB5B
Stortinget 130 meter
1
1E
2
3
4
5
Stortinget 130 meter
1
1E
2
3
4
5

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Barnas Egen Bokverden.

Oslo bok- og bladdistributør

åpningstider, plassering. Akersgata 47/49 kart bykart, satellitt visning. Barnas Egen Bokverden adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Barnas Egen Bokverden. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Barnas Egen Bokverden med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Bestselgerklubben Bestselgerklubben 5 meter Bestselgerklubben – Det beste av det beste! Dette er rett og slett bokklubben for d...
Cappelen Damm Agency Cappelen Damm Agency 22 meter Halvbroren kafe er en veldig fin bokhandel med godt utvalg av bøker, kaffe og bakevar...
Res Publica Res Publica 438 meter Res Publica er et forlag som utgir norsk og oversatt sakprosa. Våre forfattere og bøk...
Bokklubben Barn Bokklubben Barn 4 km Som flere nevner, dette er utspekulert lureri. Trå varsomt.
Bokklubber.com Bokklubber.com 5 km Bokklubber.com er din guide til norske bokklubber. Vi ser nærmere på hva ulike bokklu...
Tale over tale Tale over tale 6 km a narrative that relates the details of some real or imaginary event, incident, or ca...
VIP Magasinet VIP Magasinet 6 km VIP Magasinet er et unikt gratismagasin for den kvalitetsbevisste mann og kvinne.
Origo Forlag Origo Forlag 12 km Origo forlag er et uavhengig forlag som utgir litteratur om islam og muslimer.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler