facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Barnas Hus Lambertseter

Barnas Hus Lambertseter
Adresse: Cecilie Thoresens vei 17, 1153 Oslo, Norge
Telefonnummer: 23 10 79 70
Stat: Oslo
Distrikt: Oslo kommune
By: Oslo
Rute: Cecilie Thoresens vei
Husnummer: 17
Postnummer: 1153


åpningstider

mandag: 10:00–21:00
tirsdag: 10:00–21:00
onsdag: 10:00–21:00
torsdag: 10:00–21:00
fredag: 10:00–21:00
lørdag: 09:00–19:00
søndag: Stengt

Anmeldelser
Veldig skuffet over hvor dårlig service man får her. Hadde bestillt på nettet og fikk beskjed at vi kunne hente pakke men ingen i butikk visste om noe som helst og info jeg fikk er at det er ingen pakke her for oss og at vi har kommet til feil butikk. Veldig dårlig holdning av det ansatte og vil aldri komme her igjen styr unna!
Kan ikke jeg er særlig imponert over business modellen her. Alle får gaver som kanskje er kjøpt tilbake i tid og da er det ikke vanlig at en spør om kvittering. Alle andre butikker bytter når størrelsen ikke passer, men her så velger daglig leder å intervenere og samtidig miste kunder.
Overraskende hvor dårlig service man får her. Holder ikke hva de lover, og man må selv gang på gang ta kontakt for oppfølging de burde gjort selv. De ansatte jeg møtt på har dessuten hatt en dårlig holdning og det virker nesten som at man er til bry som kunde. Styr unna.
Ekstremt dårlig service og veldig lite imøtekommende dame jeg snakket med. Jeg hadde kjøpt et stellebord som måtte leveres tilbake på reklamasjon. Jeg fikk et nytt stellebord etter noen uker, men så ønsket jeg ikke dette stellebordet allikevel. Da jeg kom for å returnere fikk jeg ikke lov til det. Grunnen var at siden det hadde vært reklamasjon på det første produktet, ble det nye ansett som brukt. Det jeg returnerte var aldri åpnet, og lå i orginalemballasjen. Da jeg hentet det nye stellebordet fikk jeg ikke noe informasjon om at det ikke var mulig å returnere det senere. Selv om jeg forklarte at jeg ikke hadde blitt informert om dette, sto damen fast på at sånn er det bare. Kommer ikke til å handle der igjen, og heller ikke til å anbefale butikken til andre.
Tusen hjertelig takk til en kjempe flink jente som jobber her, for bærehjelp, topp kundeservice og en kjempe hyggelig samtale. Det var vår første gang på sentret, men vi kommer nok tilbake til dere! Stå på, du er flink! Håper Barnahus tar godt vare på deg! :
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler