facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Barnekreftforeningen Østfold

Barnekreftforeningen Østfold

Info

Barnekreftforeningen er en frivillig, landsdekkende organisasjon som drives av foreldre som har eller har hatt barn med kreft.

Historie

Barnekreftforeningen er for hele familien, det vil si at både det syke barnet, søsken og foreldre inkluderes. Noen av de syke barna er blitt friske, noen er under behandling, mens andre har vi mistet. Totalt finnes det 14 fylkesforeninger i landet, samt hovedstyre. Alt arbeidet gjøres på frivillig, ulønnet basis.

Barnekreftforeningens formål er å bedre barnas behandlingstilbud, tilrettelegge forholdene for foreldre, foresatte og familier, samarbeide med leger og annet pleiepersonell, samt drive informasjonsvirksomhet om foreningen. Alle innsamlede midler går direkte til medlemmene i form av trivselstiltak på sykehus og turer og arrangement.


Ønsker du å støtte oss?
Vårt gavekontonummer er: 1040 53 79231 Det er viktig at du opplyser hvem du er når du setter inn penger, slik at vi kan få takket deg personlig.

Grasrotandel. Du kan be din lokale kommisjonær taste inn vårt organisasjonsnummer eller send SMS med GRASROTANDELEN med org.nr: 994086561 til 2020 (tjenesten er gratis)

Du kan også gå til websidene til Norsk Tipping og foreta tilknyttingen der.

Vårt organisasjonsnummer er: 994086561

Adresse: Julsedalen 32, 1628 Engelsviken
Telefonnummer: 95181755
on.negnineroftferkenrab@dloftso
By: Engelsviken
Rute: Julsedalen 32
Postnummer: 1628



relaterte søk: barnekreftforeningen vestfold, barnekreftforeningen rogaland, barnekreftforeningen buskerud, barnekreftforeningen tromsø, barnekreftforeningen facebook, vipps til barnekreftforeningen, gullsløyfe barnekreftforeningen, barnekreftforeningen innsamling
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Barnekreftforeningen Østfold.

Engelsviken ıdeell organisasjon

åpningstider, plassering. Julsedalen 32 engelsviken veldedig organisasjon kart bykart, satellitt visning. Barnekreftforeningen Østfold adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Barnekreftforeningen Østfold. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Barnekreftforeningen Østfold med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler