facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Barocco

Barocco

Info

Vi i Barocco samarbeider med de mest anerkjente leverandørene av belysning fra Tsjekkia og Italia.

Historie

Vi er to ildsjeler som startet dette belysningsfirma tilbake i 2006. Vi så at markedet este ut med useriøse aktører som ikke solgte ekte vare, men lamper dekorert med alt fra plast til kina krystall. En av våre drømmer har gått i oppfyllelse og vi ønsker å dele den med deg.

Vi i Barocco samarbeider med de mest anerkjente leverandørene av belysning fra Tsjekkia og Italia. Vi sørger for at du får et topp kvalitetsprodukt med garanti og reservedeler. Våre lamper kan også dekoreres med prismer fra Swarovski i gradene Spectra og Strass.

Har du butikk og vil bli forhandler? Vi vil påstå at Barocco er den mest eksklusive belysningsleverandøren i landet. Ta kontakt om du ønsker å forhandle lamper fra Barocco AS.

Trenger du lampe hjemme?
Vi har egen butikk på Røyse i Hole. Vi leverer lysekroner og lamper etter ditt behov og hjelper gjerne til med å velge ut en som passer perfekt hjemme hos deg over spisestuen, på soverommet, badet eller der du måtte ønske. Vi lagerfører en del varer slik at du kan få din utvalgte skjønnhet så raskt som mulig montert hjemme hos deg. Vi kan bistå med montering, elektrisk installasjon osv. Vi anbefaler på det sterkeste at lamper lysreguleres gjennom en dimmer, slik at lysstyrken kan reguleres.

Adresse: Tøndersvei 7, Røyse, 3530 Hole, Norway
By: Hole
Rute: Tøndersvei 7, Røyse
Postnummer: 3530


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Barocco.

Hole ınteriør og oppussing

åpningstider, plassering. Tøndersvei 7, Røyse kart bykart, satellitt visning. Barocco adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Barocco. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Barocco med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Magnussen Gulvsliping As Magnussen Gulvsliping As 4 km - Sliping av parkett, tregulv, trapper, benkeplater ol. - Etterbehandling, innfarging...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler