facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Barsk Burger

Barsk Burger

Info

Barsk burger sitt mål er å servere deg lidenskapelige gode hamburgere, laget for hånd av friske og naturlige råvarer. Med et høyt fokus på kvalitet og varm gjestfrihet inviterer vi inn til en avslappet stemning hvor alle er velkomne.

Historie

Barsk burger sitt mål er å servere deg lidenskapelige gode hamburgere, laget for hånd av friske og naturlige råvarer. Med et høyt fokus på kvalitet og varm gjestfrihet inviterer vi inn til en avslappet stemning hvor alle er velkomne. Vi holder til på Bragenes Torg, midt i Drammens vibrerende og historiske hjerte, og byr på den perfekte møteplassen dersom du er på vei fra eller til skole, jobb eller en tur i byen. Sjekk ut vår meny som består av økologiske råvarer og elegante varianter av velkjente smaker. Barsk Burger deler lidenskapen for matlaging med gjestene sine og går aldri på kompromiss. Med våre uimotståelige hamburgere håndlaget med kjærlighet gir vi deg byens beste cravings.

Adresse: Bragenes torg 4, 3017 Drammen, Norway
Telefonnummer: 23268000
on.regrubksrab@tsop
By: Drammen
Rute: Bragenes torg 4
Postnummer: 3017


åpningstider

Mandag: 11:00 - 20:00
Tirsdag: 11:00 - 21:00
Onsdag: 11:00 - 21:00
Torsdag: 11:00 - 21:00
Fredag: 11:00 - 02:00
Lørdag: 11:00 - 03:00
Søndag: 13:00 - 20:00


relaterte søk: barsk burger meny, ny burger restaurant drammen, barsk burger vg, burgerland drammen, barsk burger proff, burger drammen, barsk burger eier, gourmet burger drammen
Nærliggende lignende selskaper
BURGERHOUSE Drammen BURGERHOUSE Drammen 542 meter kjapp service, gode burgere, "hundrelapp" deal, rent og rydfig
Taki Pizza & Mat Taki Pizza & Mat 607 meter Vi bestilte pizza og fikk feil pizza og når vi ringt og klaget om feil bestilling da ...
Burgerland Drammen Burgerland Drammen 708 meter God burger. Travelt, så det tok lang tid før maten var klar.
Donna Gatekjøkken Donna Gatekjøkken 2 km Maten var klar når jeg kom fram.
Anmeldelser
Enkelt, men kult burgersted. De har softis også. Burgerne er akkurat passe store noen synes kanskje de er litt små, men da får du heller kjøpe en til eller mer tilbehør. Enkelt lokale, ikke et sted der du sitter og koser deg veldig lenge, det er vel heller ikke meningen. Lave priser og god kvalitet. Joda - dyrere enn McDonalds, men en mye høyere kvalitet. Samtidig mye billigere burgere enn det du får på restauranter ellers i byen. Supert sted å stoppe når du er litt sulten og vil ha litt skikkelig mat kjapt.
Fantastisk mat, hyggelig betjening og flotte lokaler! Anbefales enhver med sans for store burgere med ost og beiken! Liten meny, men god kvalitet.
Veldig gode burgere og søtpotet fries ta den som heter søl Venninnen min tok vegetar burgeren og sa den var veldig bra, hun er vant til at vegetarburgerne ofte er litt vasne, men denne var fin og crispy i konsistensen. Kommer garantert tilbake Servicen var også veldig bra, utrolig blid, hyggelig og observant fyr som stod bak kassa som også serverte oss.
Byens beste hamburgere, elsker konseptet. Alltid gode hamburgere for en billig penge, og gode lunsj tilbud som "Storefri" dette er en type burger man forbinder med Illegal burger, munchies og ekte råvarer man finner i Oslo. Men Drammen har altså Barsk burger. Burger til under 100 lappen? Yes please, og brusen velger man om man har lyst. Alltid bredt utvalg av lokalprodusert brus og drikke også. Anbefales på det høyeste om man vil oppleve den andre skalaen av fastfood.
Mer eksperimentell og vågal burger enn burgerland. Veldig godt kjøtt og burger generelt, de som jobbet der er lidenskapelig opptatt av burgere. Jeg syns dessverre at friesen var kjedelig. Den var dvask og stusselig. Dette bør være en smal sak å rette opp i.
Utrolig bra service,og hyggelig betjening. Maten kom kjapt og vi fikk ekstra dipp smaksprøver på huset. Kokken kom ut og prata med oss og vi følte oss virkelig verdsatt som kunder. Kjempe god mat og anbefaler alle å ta en tur
Hadde fått 5 stjerner om jeg hadde tålt ost blandt annet, da burgeren jeg spiste ikke utmerket seg på noen andre måter enn andre burger steder. Burgeren var god, ryddig og rent lokale :
+ trivelig personalet + burger som overstiger alt jeg har prøvd i drammen + ekte pommes frites + store porsjoner klarte ikke å fullføre pommes fritesen + kaldt lokale + hardt og ukomfortabelt innredet. Krakkene var helt grusomme å sitte på.
Smakløs hamburger osteburgeren dynket i en altfor søt bbq-glace som gjorde at hele hamburgeren smakte bbq-glace. Og 44 kr for 33 cl brus?!! Styr unna Barsk Burger, dra heller til Burgerland nam!
Fantastisk service og betjening. Burger er kjempe god
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler