facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Basecamp Tromsø

Basecamp Tromsø

Info

Basecamp Tromsø AS er byens nye ski -og sykkelverksted. Til sammen kan Robert Hofmeister og Truls Hofmeister skilte med over 30 års erfaring innenfor faget.
Her tar vi imot alt, uavhengig av alder, merke eller hvor det er kjøpt.
Velkommen innom!

Adresse: Mellomveien 16, 9007 Tromsø, Norway
Telefonnummer: 95945424 / 77685222
moc.liamg@osmortpmacesab
By: Tromsø
Rute: Mellomveien 16
Postnummer: 9007


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00

Nærliggende lignende selskaper
Richards Skiservice Richards Skiservice 826 meter Få maks ut av dine ski. Jeg bruker skiselektor, trykkmåler og sliping av ski.
Bjorns Kajakk & Elsykkel Bjorns Kajakk & Elsykkel 1 km Hos oss finner du kajakk, EL sykkel og utstyr til dette. Vi åpner også etter avtale, ...
Tromsø ski & sykkel Tromsø ski & sykkel 1 km Vårt mål er å være en bidragsyter for all ski- og sykkelglede. Vi ønsker derfor at de...
Isporet.no - Skiskole i Tromsø Isporet.no - Skiskole i Tromsø 2 km Isporet.no er en skiskole i Tromsø som baserer seg på å lære bort langrennsteknikk, t...
Kroken Alpinsenter Kroken Alpinsenter 6 km Bra park men kunne ha fiksa wallriden og satt den opp. Max, Simen, Anders, August, Lu...
Perfekt Prosjekt AS Perfekt Prosjekt AS 9 km Super service og uvurderlig hjelp.
BitBike BitBike 37 km Gratis frakt og 90 dagers åpent kjøp. Vi leverer elsykler og utstyr av høy kvalitet t...
Anmeldelser
God service og yter det ekstra utover det man kan forvente. Anbefales!
Helt fantastisk god service, etter å ha plagdes me å legge om til sommer dekk på sykkeln og noen punkterte slager, sendte jeg melding til basecamp Tromsø sent på kvelden, fikk komme dagen etter kl 0800. Tok 3 minutt så var dekket ferdig! Super rask å god service! Anbefales virkelig! Tusen takk :
Glimrende reparasjoner og service fra den aller beste Reodor Felgen-ekspertise, dette til overraskende hyggelige priser.
Veldig god sykkelbutikk! Var på en lenger tur med sykkelen og ønsket ikke å stoppe i Tromsø for lenge. Fikk fiksa problemet på noen timer :- ! I tillegg var mekanikerne veldig hyggelige. Godt jobba!
Fikset bremsene på sykkelen min med engang! Trengte ikkje å bestille time heller
Det beste valget jeg har tatt ang. Dekkskift var å ta turen innom basecamp. God å rask service til en billig penge. Kommer garantert tilbake neste gang dekkene trenger årstideskift.
Rask og god service! Leverte sykkelen klokken fire, hadde den tilbake klokken elleve påfølgende formiddag. Midt i høysesongen. Anbefales.
Dyktige fagfolk og god service.
En sykkelmagiker av de få, her får du reparert sykkelen til av en utrolig hyggelig reparatør til en veldig fornuftig penge.
Topp service og god fagkompetanse. Ga for første gang på 30 år opp å skifte dekk på en sykkel. Det fikset de greit.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler