facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bass Brothers

Bass Brothers
Adresse: Klokkargardsvegen 2, 6092 Fosnavåg, Norge
Telefonnummer: 70 08 26 00
Stat: Møre og Romsdal
Distrikt: Herøy
By: Fosnavåg
Rute: Klokkargardsvegen
Husnummer: 2
Postnummer: 6092


Anmeldelser
Innhentet seks tilbud på oppgradering av et Harman/Kardon oppsett i en M-bil med budsjett opptil 50k, og gikk for løsningen fra Bassbrothers.nnGrunnen til dette var at de gav gode argumenter for anbefalte løsninger, og at de ikke var opptatt av å prakke på meg noe mer enn nødvendig. Dermed endte jeg også langt under budsjett. På slutten av én dags montering ute i vakre Fosnavåg, leverte de individuell justering av hver enkelt kanal i kjøretøyet. Alt etter min smak og mine ønsker. Dette har jeg også fått raskt og gratis justert flere ganger i etterkant.nnDa det oppsto et problem med en lavtone under ene forsetet, var de raskt ute med god og gratis hjelp slik at problemet ble løst. De tilbød også gratis byttedel, men dette viste seg ikke nødvendig.nnI dialog med Bassbrothers over flere år, er det betryggende å oppleve at de har klart å holde sitt faglige og personlige servicenivå, også når de har vokst seg veldig store. Her er det uten tvil gode folk bak rattet som har gjort at dette er blitt et distrikts-eventyr av de sjeldne.nnJeg gjør nå en ny, nerdete oppgradering og har ikke vært i tvil om hvem jeg velger også denne gangen. Jeg kan trygt anbefale Bassbrothers og unner dem videre, eksplosiv vekst.
Kjempegod service! Makan til hjelpsomme folk skal du lete lenge etter. De stiller opp og har utmerket oppfølging med kundene sine hvis det er noe. Knakende gode produkter og veit hva de prater om. Her får du god hjelp og masse tips og råd. Det er det lille ekstra som gjør at jeg i alle høyeste grad anbefaler å handle hos Bass Brothers. Du kommer ikke til å angre!
Takk for handelen! førsteklasses kundeservice og fagkunnskap samt god kommunikasjon Rask levering, fikk forsterkeren til Oslo ferdig programmert 1 dag etter at jeg bestilte. Også veldig behjelpelige med å sende over nye lydfiler til forsterkeren etter ønsker.
Kjøpte Match Lydoppgraderingspakke til Passat GTE, ble mye bedre lyd og bass, er vært hver krone. Og lett og montere, fikk pakken dagen etter bestilling, utrolig raskt levert. Og ikke minst kjempe god service når du lurer på noe.
Kjøpte basspakka DD Audio 718d med kasse, forsterker og kabelsett. Kjøpte også høynivåadapteret fra Audiocontrol Lc2. Dette står nå i min 2014 audi a4 allroad, å låter helt rått. Det koster peng, men det er bass me treng
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler