facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Basseng AS

Basseng AS
Adresse: Kleveveien 8, 4515 Mandal, Norge
Telefonnummer: 38 18 38 18
Stat: Agder
Distrikt: Lindesnes
By: Mandal
Rute: Kleveveien
Husnummer: 8
Postnummer: 4515


åpningstider

mandag: 09:00–15:30
tirsdag: 09:00–15:30
onsdag: 09:00–15:30
torsdag: 09:00–15:30
fredag: 09:00–15:30
lørdag: Stengt
søndag: Stengt

Nærliggende lignende selskaper
Fiskåbekk Kulvert Fiskåbekk Kulvert 454 meter
Stendi Stendi 537 meter "Stendi driver landsdekkende virksomhet innen barnevern, BPA, heldøgns omsorg, h...
TOOLS TOOLS 816 meter Beste stedet i mandal for verktøy og festemidler
Harmoni Hudpleie AS Harmoni Hudpleie AS 853 meter Flott salong, med dyktige ansatte anbefales på det varmeste
Legevakt Legevakt 1 km Tar deg aldri seriøstflere tilfeller men her er ett. Kom med unge med 34 i temp. Fikk...
Senter for Eldre Tiedemandsgården Senter for Eldre Tiedemandsgården 1 km Ett bygg som blir mye brukt av lag og foreninger på kveldstid.nPå dagtid holder sente...
Fishing Store - Angler Th. Salvesens Eft. AS Fishing Store - Angler Th. Salvesens Eft. AS 1 km En herlig butikk, rettete sagt et landhandleri for fiske og båtliv.
Anmeldelser
Fantastisk Bra renovert bassenget dette kan di Jonas er kjempe flink samt Di som bygger baseng har kunnskap å flinke
Kjøpte basseng av de på høsten i 2014. Ble montert våren 2015 og fikk gode råd underveis i prosjektet. Godt fornøyd med både bassenget og deres kundeservice.
Utrolig lite service innstilt, brukte over en mnd på å få utstyret, PostNord rotet bort pakken 2 ganger, de ville ikke sende med budbil eller finne en annen løsning... kunne først sende med en av ansette, men da måtte jeg vente enda en uke, og kunne heller ikke gi noen eksakt dato. Noen dager senere ringte en meget arrogant mann meg opp og sa han var lei av å høre om denne saken og lei av og diskutere dette med meg, det var den siste dråpen for min del..Jeg hadde da 27.000 liter i bassenget uten rensing og klokken tikket..de farer med direkte løgn om produkter også. Vil heller ikke hjelpe til med spørsmål om basseng, siden jeg ikke hadde kjøpt dette hos dere..Måtte kansellerer ordre på mange titals tusen da de ikke leverte varene mine. Roter med navn og nummer på bestilling og lite kontroll. Etter jeg bestilte utstyr for 75.000 satt de ned e-clear med 10% uten å si ifra, og dette før jeg fikk varen.. fikk gavekort på restbeløp som jeg kunne handle for. Men, de ville ikke gi meg en eneste krone i rabatt når jeg kom med en smørbrødliste på 75.000,- dette er rett og slett dårlig.nnStyr for all del unna, les hva andre har av erfaring så skjønner du hva greia er.
Helt elendig kundeservice, styr unna hvis du har andre muligheter.nJeg har ett støpt basseng og har handlet mye av utstyret på Basseng.no, noe av utstyret kjøpte jeg hos en annen leverandør.nDa jeg skulle ha flere deler til sammenkobling av teknisk utstyr besøkte jeg butikkken for å forsikre meg om å få de riktige delene.nJeg hadde forberedt meg ved å ta bilder av teknisk rom slik at vi enkelt kunne finne ut av hva slags deler jeg trengte.nJeg traff innehaver av butikken og ble møtt med en frekk og arrogant holding fra første sec, han ville ikke bruke ett sekund på å hjelpe meg når jeg hadde vært å kjøpt utstyr en annen plass også.nDet er flere leverandører som selger basseng og bassengutstyr, bruk noen andre.
Anbefaler ikke denne leverandøren.nnBedriften har stort forbedringspotensiale innen kundeservice, kommunikasjon, levering, prosjektstyring, kvalitetskontroll og dokumentasjon.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler