facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for BAVA Service

BAVA Service

Info

BAVA Service leverer renholdstjenester til privat- og bedriftsmarkedet. Vi pusser opp også, og kan tilby altmuligmannstjenester. Ingen jobb er for liten.

Historie

Bava Service er opptatt av fornøyde kunder, og kan tilby renhold, vaktmestertjenester og oppussing. Vi kan også foreta bortkjøring og rydding etter dødsbo. Vi har 46 års bransjeerfaring, og driver en godkjent bedrift. Vi har alltid våre kunder i fokus, fordi dere vet best!
Vi leverer tjenester både til bedrift- og privatmarkedet.

Etikett

Ingen jobb er for liten men noen er for store.

Adresse: Korsrudlinna 551, 2730 Lunner
Telefonnummer: 92610588
By: Lunner
Rute: Korsrudlinna 551
Postnummer: 2730


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon BAVA Service.

Lunner forretningstjeneste

åpningstider, plassering. Korsrudlinna 551 kart bykart, satellitt visning. BAVA Service adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på BAVA Service. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om BAVA Service med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler