facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Becs Afro

Adresse: Skippergata 30 , Oslo 0154, NO
Telefonnummer: 452 27 993
By: Oslo
Rute: Skippergata 30
Postnummer: 0154



relaterte søk: afro salong oslo, afrikansk frisør, afro frisør oslo, box braids oslo pris, angels afro frisør, afro frisør majorstuen, afro frisør grønland, afro shop bergen
Anmeldelser
Jeg er så fornøyd med resultatene av skjønnhetssalongen min fra Becs Afro Salon! Stylisten var veldig profesjonell og tok seg god tid til å forstå hva jeg ønsket. De ga meg gode råd om hva som ville se bra ut på meg og hva som passet til min livsstil. Salongen i seg selv er veldig rent og innbydende, og alle ansatte er veldig vennlige. Jeg vil definitivt anbefale denne salongen til alle som leter etter en flott skjønnhetsopplevelse.
Frisøren skal gjøre et faglig godt arbeid, og gi deg den informasjon du trenger for et best mulig avgjørelsesgrunnlag. Gjør frisøren et dårlig arbeid, har hen plikt til å rette opp i det. Dere har limte en Lace parykk på håret mitt nå sliter jeg å få parykk vekk fra håret mitt og kommer å miste hår. Ufaglærte, uprofesjonelt og dårlig behandling.
Veldig uprofesjonelle. Møtte opp til avtalt tidspunkt, fikk ikke så mye som et hei da jeg kom inn i salongen. Forklarte at jeg hadde bestilt time og fikk beskjed om at jeg måtte vente i 1 time enda jeg fortalte at jeg hadde dårlig tid på forhånd. Fikk ingen beklagelse fra frisøren, hun snudde ryggen til og ignorerte meg. Ga beskjed om at syns det var uprofesjonelt og at de har kastet bort tiden min når alt de trengte å gjøre var å ringe for å si i fra om at timen utsettes eller avlyses - eller bare ikke booket meg inn til det tidspunktet. Gikk der i fra uten en eneste unnskyldning.
Frisørsalong ved Horten. Moderne salong med to flinke frisører. Kjempeflink og grei mann. Her ble jeg fornøyd for engangs skyld. Ikke alltid jeg blir fornøyd når jeg skal klippe meg, men denne frisøren var ganske flink med håret og har 10 års erfaring.
Superflinke og hyggelige damer!! Prisene er også veldig bra. Anbefales på det sterkeste!
Fruen ble utrolig fornøyd. Stella er kjempetrivelig!
Beste afroen jeg har fått noen gang. Kjempefornøyd. Anbefales
Kundevennlig , flink i braids, weavon og cornrolls. I always want to go back ‍
Tusen takk for flotte fletter! :-D
Veldig bra service
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Becs Afro.

Oslo hårforlengelse

åpningstider, plassering. Skippergata 30 kart bykart, satellitt visning. Becs Afro adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Becs Afro. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Becs Afro med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler