facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bedre Tenner

Bedre Tenner

Info

Høy kvalitet. Trygg behandling. Lave priser. Les mer på www.bedretenner.no

Historie

Vi er, så langt vi kan se, den eneste helnorske arrangør av tannlegereiser til Polen. Vi er også så langt vi kan se, de eneste som også arrangerer gruppereiser, hvor vi er med fra Gardermoen, bor på samme hotell, og følger opp under behandling og fritid.

Selv har jeg hatt totalrenovering etter å fått ødelakt alle tannrøtter på grunn av cellegiftbehandling. Den ene tannen etter den andre smuldret bort. Smilet var borte, og spising ble problematisk. Det offentlige kunne ikke dekke mine kostnader, jeg hadde feil kreftdiagnose for refusjon. Min norske tannlege gjorde en foreløpig kostnadsoverslag på 130 - 150 000 kr.
Min totale behandling i Polen beløp seg til 61 000 inkl.reise og hotell 3 turer.
Tilsvarende behandling i følge snittprisliste for tannleger i Oslo ville bli 162 000. Nå har jeg 22 nye tenner, 14 på stift, og bare prisen på disse uten grunnbehandling, vile i Oslo bltt minst 127 000 kr.

Adresse: Hamar, Norway
Telefonnummer: +47 40078160
By: Hamar


Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler