facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Begeistring

Begeistring

Info

God humor og god ledelse på jobben er latterlig lønnsomt! #HumorPåAlvor

Historie

Her samler vi gode historier, lenker og fotos om morsomme og engasjerende situasjoner på jobben, og hva de inspirerende ledere og entusiastiske medarbeiderne gjør.



"Aktiv Begeistrings misjon er å bidra til helsefremmende arbeidsplasser ved å motivere til mer fysisk aktivitet blant de ansatte.Vårt mål er å bidra til et arbeidsmiljø og energi som skaper resultater for bedriften og bedre livskvalitet for de ansatte.Vi jobber tett med kundene, og benytter Avantas Aktiv sin webportal for å coache og dokumentere. Vi gjennomfører også aktiviteter, kurs og arrangementer for best mulig resultat.Forskning viser at jevnlig fysisk aktivitet øker energinivået, forbedrer hjernekapasiteten, gjør deg mer kreativ og tåler stress bedre og forebygger fysisk og mental sykdom.Når vi er aktive føler vi oss bedre, presterer bedre og opplever mer begeistring i hverdagen"
Adresse: Toftes gate 25N, 0556 Oslo, Norway
Telefonnummer: +47 920 555 88
By: Oslo
Rute: Toftes gate 25N
Postnummer: 0556



relaterte søk: begeistring definisjon, begeistret betydning, begeistring kryssord
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler