facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Beijing House Notodden

Adresse: Storgata 39, 3674 Notodden, Norway
Telefonnummer: 35010863
By: Notodden
Rute: Storgata 39
Postnummer: 3674



relaterte søk: kin nor beijing house notodden meny, gatebar1 notodden, oasen kro notodden, ming beijing house gol åpningstider, ming beijing house gol meny, sushi notodden, ming beijing house meny, chens beijing house fagernes meny
Anmeldelser
God mat! Bestiller alltid det samme, så kan ikke gi 5/5 basert på én rett. Men nr.65husker ikke hva den heter, men det er biffkjøtt i medium sterk saus er alltid bankers. Betjeningen er alltid hyggelige og imøtekommende.Mat: 4/5
Veldig hyggelig service, rolig lokale, stor porsjon og maten smaker godt, selv om mange av rettene er til forveksling like hverandre.
Helt som forventet. Gode porsjoner til en hyggelig pris.
Helt okej lokale, men mye støy fra Storgaten som går rett forbi. Toalettene har sett sine bedre dager og kunne trengt en renovering. Maten kom kjapt, men dessverre uten noe særlig smak. Innbakt svin - tørr og kjedelig. Vårruller - sprø, men merkelig smak på kjøttet. Pluss for hyggelig betjening.
Dette stedet er meget bra med hyggelig betjening med glimt i øyeg. Veldig bra mat. Her kan en bestille mat for å ta med hjem. Populært spise sted med god atmosfære. Veldig hyggelig betjening. På dette spise stedet kan en også bestille vanlig norsk middag som smaker godt. Kan absolutt anbefale dette stedet. Tar gjerne i mot likes på kommentarer.
Bestillte fikk beskjed 18 min Når jeg kom sto alt på plass Nydelig mat tusen hjertelig takk for service.
Var der en gang utenom Notodden festivalen og spiste stekt ris til en overkommerlig pris. Var igjen under festivalen, men da fikk jeg ikke den vanlige menyen og stekt ris men en ny « festival meny» med ikke billige retter men kun dyre og mye dyrere enn ellers. Dårlig gjort å utnytte festivalen på den måten. Kommer aldrig mer tilbake der.
Fantastisk herlig mat. Beste restauranten i hele Notodden.
Veldig god mat! Beste Kinarestauranten vi vet. Stopper der så ofte vi kan på vei fra øst til vest og andre veien. Absolutt å anbefale.
God mat og hyggelig betjening
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Beijing House Notodden med offentlig transport


Holtas plass 30 meter
1
3
312
313
5
Holtas plass 40 meter
Holtas plass 60 meter
1
3
312
5
Notodden torv 80 meter
1
3
312
313
5
Notodden torv 90 meter

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Beijing House Notodden.

Notodden kinesisk restaurant

åpningstider, plassering. Storgata 39 kart bykart, satellitt visning. Beijing House Notodden adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Beijing House Notodden. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Beijing House Notodden med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler