facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Beitostølen Bootcamp

Beitostølen Bootcamp

Info

Kristine er Personlig Trener, Massasje terapeut, Ledd og muskel akupunktør, Mental Coach, Sone terapeut, og Øre akupunktør. www.helseglad.no

Historie

Kristine utfører gruppe trening i Tufteparken Beitostølen Bootcamp og prviate personlig trener timer . Hun utfører også flere typer massasje som : Klassisk massasje, sports massasje, terapeutisk massasje, fibro massasje og kopping massasje.
Andre terapiformer som utøves er: Ledd og muskel akupunktur, Mental Coaching, Soneterapi, Vitamin & Mineralterapi og øre acupunktur.

Pris pr behandling er : 400,- for 30 minutter,
700,- for 60 minutter
900,- for 90 minutter
Pris for gruppetimer er kr 100,- eller 1.500 for abonement i et 1/2 år
Pris for personlig trening er 700,- for 60 minutter

Vår oppgave

Kristine ønsker å kunne bidra til at flere kommer i gang med trening og blir mer fornøyd med seg selv. Hun vil lære deg at det kan være morsomt og effektivt å trene ute .Terapeutisk jobber Kristine med alle som har smerter og bevegelses-hindringer i muskel og skelettet, sport og sportskader og de som ønsker en avspenning. Med coaching jobber hun også mer mentalt.

Etikett

www.helseglad.no
www.beitostolenbootcamp.no



"Beitostølen Skiskole har utviklet en avdeling som tilbyr aktiviteter og arrangementer til alle årstider. Denne avdelingen er Beitostølen Aktiv. Navnet i bedriften endret til Beitostølen Aktiv & Skiskole i 2002. Skiskoleavdelingen tilbyr undervisning i slalåm, snowboard, telemark, langrenn,sitski, frikjøring, park og løssnø! Vi har også tilbud om internasjonalt godkjent utdanning av guider og instruktører, gjennom Den Norske Skiskole"
Adresse: 2953 Beitostølen
Telefonnummer: 40 06 49 25
on.dalgesleh@enitsirk
By: Beitostølen
Postnummer: 2953



relaterte søk: iform beitostølen, iform beitostølen åpningstider, total gym beitostølen, beitostølen helsesportsenter
Nærliggende lignende selskaper
Helseglad Helseglad 238 meter Profesjonell massør, som vet hva hun gjør! Valuta for pengene
Anmeldelser
Oversatt av Google Meget god klatreopplevelse for alle nivåer. Original Very good climbing experience for all levels.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler