facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Beitostølen Hytter & Camping

Beitostølen Hytter & Camping

Info

www.beitocamp.no Vertskapet er familien Dale
som startet opp beitostølen Hytter og camping i 1995.Overnating, Hytter, Leiligheter, Camping og Restaurant.

Historie

Beitostølen Hytter og Camping ligger sentralt i Sør-Norge.Avstand fra Oslo er 223km, Bergen 320km og Fagernes 37 km. Du følger E16 til Fagernes, kjører nordover mot Beitostølen og du vil se Beitostølen Hytter og Camping og skilt fra veien.

Produkter

Overnating; Hytter Leiligheter og Vognplass.



"Vi har mange faste campere som er her på helårsbasis. I tillegg leie vi ut pr. døgn til bobiler, campingvogner og telt. Har også hytteutleie og noen leiligheter til utleie.Vi har lekeplass med bla. hoppepute og zipline Det er også minigolf her.På plassen er det også 2 moderne sanitæranlegg. Det er unisex anlegg. De har egene rom med toalett og dusj. I tillegg er det sauna.Er også en grillhytte i tilknytning til lekeplassen."
Adresse: Finntøppvegen 2, 2953 Beitostølen
Telefonnummer: 61341100
on.pmacotieb@ofni
By: Beitostølen
Rute: Finntøppvegen 2
Postnummer: 2953



relaterte søk: bobil camping beitostølen, beitostølen camping telt, beitostølen camping webkamera, teltplass beitostølen, overnatting beitostølen hytter, bobil beitostølen, beitostølen camping kart, telt beitostølen
Nærliggende lignende selskaper
Raudalen Resort, Beitostølen. Norges helårsdestinasjon. Raudalen Resort, Beitostølen. Norges helårsd... 1 km FjellNorges store hyttenyhet med totalpriser du ikke trodde var mulig å oppnå ved en ...
Beitostølen Beitostølen 1 km 4 fengende årstider! www.beitostolen.com 61 35 10 00
Beitostølen Resort Beitostølen Resort 1 km Enkel god mat. Ikke overnattet ! Prisen passer vel til stedet, litt høy. Aktivitete...
Anmeldelser
Helt ok hytte, skulle ønske det var et soverom så en slapp å sove i seng i stua. Når det er 15 kuldegrader ute, tar det tid å varme opp hytta igjen om morgen . Kjekt med lite bad i hytta. Sentralt i forhold til skiløyper. Bodde i 5 døgn, betalte for 4, hyggelig betjening på campingen . Stille og rolig. Aktiviteter i nærheten: Skiløyper Mat og drikke: Anbefaler "Hytta", spanske restauranten på Campingplassen
Grei bobilplass med tømming og fylling av vann. Veldig stor plass. Det aller meste er stasjonære vogner med spikertelt. Noe mindre områder for «dagsparkering» for bobiler og vogner. Rart en så stor destinasjon som Beitostølen ikke har flere tilbud til turister.
Helt grei overnatting for en helg. Ikke helt fornøyd med vasking av leilighet, og at ikke oppvaskmaskina var kjørt og rødda ut. Vi måtte starte med å gjøre den jobben.
Selv om hyttene er noe år er de helt grei. De er rene og har alt en trenger for et lenger opphold. Dusjen kunne vært litt større, men den gjør sin nytte. Campingplassen er fin og ligger sentralt på Beitostølen. Kan anbefalles.
Sanitæranlegget var kjempebra, teltplassen var flott det som trekker ned for meg var familielekene som mini golf og sjakk, disse var klare for utskiftning. Golfen koster penger for å spille på noe som var så ekstremt slitt i hjel.
Veldig fine priser og et hyggelig sted. Mulighet for guidet tur opp til Galdhøpiggen for litt over 300kr per pers
Der vi sto, helt greit, men tror det er på tide å oppgradere bobil plassene, meget slitte plasser, minner meg om DDR på 70-80 tallet !
Tømte bobil toalett og gråvann. Litt dyrt ellers ok anlegg.
Ok hytter til ok pris, Wifinettet virket ikke i vår hytte noe som trekker ned min vurdering med en stjerne.
Super campingplass med god plass for telt. Flott sanitæranlegg med flere dusjer, toaletter og vasker. Skal jeg trekke ned for noe må det være vaskemaskinen. Vi var her fire dager i ferien og benytter derfor muligheten til å få vasket litt klær, men følte ikke at det ble rent. Særlig det hvite tøyet fikk gulskjær flere steder etter vask. Ellers et flott sted å bo med kort vei til fjellet og sentrum.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Beitostølen Hytter & Camping med offentlig transport


Stølslie 240 meter
137
302
312
NW161
NW163
NW164
Beitostølen skistadion 390 meter
NW164
Bjelbølsstølen 440 meter
137
302
312
NW161
NW163
NW164

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler