facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Believe U Can - Coaching

Believe U Can - Coaching

Info

NLP coaching og TFT tankefelt terapier kan være svært effektive metoder for varige livsendringer for barn og unge, såvel som voksne i alle aldre.

Historie

NLP Coaching og TFT-Tankefeltteknikker kan være svært effektive metoder for varig positiv endring for den enkelte såvel som par, familier og bedrifter.



"May Britt Lian, Leder Believe U Can, CoachingVeileder TFT terapeut NLP Master & Business Coach Kurs og ForedragMay Britt Lian hjelper deg gjennom prosessen til personlige og profesjonelle resultater.Hun har kommersiell erfaring fra Norge og USA, og er i dag en etablert NLP coach, TFT terapeut og profesjonell veileder. Hun bidrar også med foredrag som pårørende for LHL - Hjerneslag & Afasi.«Da pappa ble alvorlig kreftsyk bestemte jeg meg for at nå var det tid for å bli skikkelig sterk! Både mentalt og fysisk! Og det har jeg fortsatt fokus på fordi livet skal leves, selv med alvorlige sykdommer.» - May Britt LianMay Britt møter deg med profesjonalitet, empatisk kommunikasjon, livserfaring, klokskap og varme."
Adresse: Sentrumsveien 38, 3647 Hvittingfoss
Telefonnummer: +4791547845
By: Hvittingfoss
Rute: Sentrumsveien 38
Postnummer: 3647


åpningstider

Mandag: 10:00 - 17:00
Tirsdag: 10:00 - 19:00
Onsdag: 10:00 - 17:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag: 09:00 - 17:00

Nærliggende lignende selskaper
Louis As Louis As 616 meter Morten sin kompetanse på hest er diger! Hans evne til å tenke logisk og litt utenfor ...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler