facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bella Rissa

Bella Rissa
Adresse: Rådhusveien 19, 7100 Rissa, Norway
Telefonnummer: 73854023
By: Rissa
Rute: Rådhusveien 19
Postnummer: 7100


åpningstider

Mandag: 13:00 - 23:00
Tirsdag: 13:00 - 23:00
Onsdag: 13:00 - 23:00
Torsdag: 13:00 - 23:00
Fredag: 13:00 - 01:00
Lørdag: 13:00 - 01:00
Søndag: 13:00 - 22:00


relaterte søk: pizza rissa, pizzeria rissa, napoli rissa, rissa restaurant
Anmeldelser
En hyggelig og populær plass, blant "Fosningene" de kommer også gjerne tilbake hit Maten smaker bra! De lagde en flott ovnsbakt Ravioli, da jeg var der første gang. Jeg kommer gjerne tilbake til Bella Rissa
Det er godt med mye ost på pizzaen, men kanskje ikke en hel kilo med first price "plantebasert ost"... kjøttdeigen var tydelig stekt på forhånd forrige uke eller mnd for den var tørr og smakte gammel. ANBEFALES IKKE! Eneste grunnen til 2 stjerner og ikke 1, var en kjempetrivelig munter mørkhåret ung pen dame som var servitør der.
Hei Var å spiste me familien og venner idag for første gang. Ble anbefalt av de andre vennene mine som bor på Rissa hvor de mente var en utrolig koselig restaurant med fin service. Forstår det er en fredag og er juleferie for de fleste. Det første jeg merket var den koselige atmosfæren dær. Når vi endelig hadde bestemt oss for å bestille pizza alle sammen var det tomt for pizza og tok 2 timer ventetid så vi bestilte kebab alle sammen. Når vi skulle betale skrev ansatten feil pris. Jeg måtte forklare også hva en sider var og ble heller ikke sjekket legetimasjon noe som er veldig fint om det skulle skje noe i ettertid. 3 av 5 på bordet vårt fikk mat. Vi måtte til slutt spørre om vi kunne få maten vår fordi resten var ferdig forsynt og han skrev opp bestillingen igjen som at vi ikke hadde bestilt. Til slutt kom maten, vi rakk ikke båten hjem og ville bestille mer sider,det var tomt for det å. Med denne anmeldelsen synes jeg restauranten kunne hatt opplærte ansatte og mer behjelpelig.Sagt beklager for ventingen evt. Var god kebab, men kan ikke vente med å smake på pizzaen deres til neste gang ; Takk for oss Bella Rissa og håper vi kommer tilbake til utlærte ansatter , bedre service og musikk som ikke slutter å spille mens vi fortsatt er der for å holde den gode atmosfæren. :
Fantastisk god mat, store porsjoner, utrolig god service. Kjempe trivelig eier og stor trives kvar gang vi kjem innom. Gode prisa på my mat. Kjempe trivelig!
Kjempe trivelig og blid personal, nydelig smak, stor personer, rene lokaler, rask service og rimelig pris. Tusen takk for den gode servicen Absolutt anbefaler!!
Veldig god mat og service Vi fikk pizzaen rimelig kjappt også! Så er du sulte og trenger påfyll av energi, er dette plassen du må besøke!!!
Et flott sted både for sammenkomster og for et raskt måltid. God mat og akseptable porsjoner til en bra pris.
God mat,hyggelige ansatte.Og en sjef,som virkelig jobber fra sjelen,for at maten skal være god og gjestene skal trives. Heia Leon
God rullekebab, men alu folien seg fast i lefsa som gjorde opplevelsen ikke så bra. Bruk papir. For mye dressing. Bilen ser ikke ut.
Dårlig og skammende behandling! Tror folk er ruset når de ikke er!!!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler