Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon for Bellezza Beauty Salon Skedsmo

Bellezza Beauty Salon Skedsmo
Info
Bellezza Beauty Salon tilbyr kundene moderne og klassisk behandling av øyevipper og hår
Instagram.com/bellezzaskedsmo

Geschichte
Bellezza Beauty Salon er en veletablert salong med erfarende personer i bransjen. Vi har moderne og klassisk behandling av øyevipper, bryn og hår.
Kort fortalt vi på Bellezza Beauty Salon er opptatt av at kundene får beste kvalitet for en rimelig pris. For oss er viktig å bevise når en kunde får en av våre behandling, bli fornøyd, fordi fornøyde kunder kommer tilbake 
Vi Bellezza Beauty Salon er sertifisert for alt innen vippe extension, øyevippe behandling, bryn og permanent mak up.


Vi holder til på Skedsmokorset. Det er bare ett min å gå fra den sentrale busstasjonen. Følg oss på Facebook og instagram for å få nyheter om de gode tilbudene som kommer!
Velkommen til oss

Vippe extension
vippe extension er en fantastisk måte å få fyldige og lange øyevipper. Hver kunstige øyevipp eller flere blir påført individuelt på hver dine naturlige øyevipp, denne teknikken utføres med en spesiell teknikk som skal bruke vannfast lim som ufarlig for øynene.
Påføring av vippe extension er smertefri og behandlingen tar ca. 2 timer. Vippe extension vil falle av naturlig og en påfylling av vippe extenions er naturlig etter 2-3 uker.
Vippeextension er en god løsning for deg som ønsker å fremheve dine øyevipper for å bli ende vakker når du skal til en spesiell anledning eller bare slippe den daglige bruk av mascara, fordi mens du har vippe extension våkner du på morgen med ferdig sminke, og det er mye bedre enn bare maskara. Denne behandlingen er perfekt for deg som vil ha lengre fyldigere vipper.

Øyevippe behandling eller Rekonstruksjon av øyevipper og bryn (VELVET for lashes&brows)
Bellezza Beauty Salon er den første salong i Norge som representerer den nye moderne behandlingen for vipper og bryn (Exclusive British Innovative teknologie). Øyevippe behandling er den beste og nyeste behandling av dine naturlige vipper slik at de kommer å syns mye lengere, allerede fra første behandlingen fordi vippene skal bøyes opp permanent. Den behandling er en langsiktig transformasjon av øyevippene og stimulering av aktiv vekst og forlengelse av øyenvipper. VELVET produkt gir nye scene transfigurasjon. Umiddelbart etter behandling får øyevipper estetiske transformasjon (bøying, maleri, tetthet, glans). Og etter 3-6 uker øyevippene øker i lengden opp til 30-40%, og i mengder opp til 40-50%
Øyevippe behandling egne seg for:
• For deg som har øyevipper kort, rett eller nedbøyet.
• For deg som har allergi mot kosmetikk ingredienser.
• For deg som er mye på aktivitet, fordi resultatet er den samme i alle værforhold.
• For deg som setter pris på en behandling som tar ca. 2 timer og har en varig effekt og ingen påkrevd i daglig stell.
• For deg som ønsker å styrke/ forbedre dine egne naturlige øyevipper og bryn.
• For deg som ønsker å bli bare enda vakrere.Kontakt oss:

Instagram.com/bellezzaskedsmo
https://nb-no.facebook.com/bellezzaskedsmo/


Adresse: Trondheimsveien 130, 2020 Skedsmokorset
Telefonnummer: 46237001
By: Skedsmokorset
Rute: Trondheimsveien 130
Postnummer: 2020


åpningstider
Mandag: 09:00-18:00
Tirsdag: 09:00-18:00
Onsdag: 09:00-18:00
Torsdag: 09:00-18:00
Fredag: 09:00-18:00
Lørdag: 09:00-15:00

Google vurderinger
Prise fornøyd og anbefaler, profesjonell god veldig og service, hyggelig master. .
Anbefaler det turen følelse man tatt på godt er siste aldri jeg har veldig salon tar ikke der, og kundeservice!! veldig bra blir man beauty nivå: en utfører atmosfæren digg. Opplevd høyt og de så bellezza kjempeprofesjonell blir man utrolig behagelig arbeid imot. İnnom får bellezza! er når gang.
Nærliggende lignende selskaper
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon

Bellezza Beauty Salon Skedsmo

. Skedsmokorset skedsmokorset skjønnhetssalong åpningstider, plassering. Trondheimsveien 130 skedsmokorset helse/skjønnhet kart bykart, satellitt visning. Bellezza Beauty Salon Skedsmo adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Bellezza Beauty Salon Skedsmo. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Bellezza Beauty Salon Skedsmo med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler