facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bentz Trafikkskole

Bentz Trafikkskole

Info

Velkommen til opplæring ved vår trafikkskole. Vi setter kunden i fokus, og gjør alt vi kan for at akkurat DU skal bli fornøyd. Dyktige og trivelige lærere vil tilrettelegge opplæringen til deg, på din reise mot den etterlengtede lappen.

Historie

Velkommen til opplæring ved vår trafikkskole. Vi setter kunden i fokus, og gjør alt vi kan for at akkurat DU skal bli fornøyd. Dyktige og trivelige lærere vil tilrettelegge opplæringen til deg, på din reise mot den etterlengtede lappen.

Adresse: Kirkeveien 49, 4580 Lyngdal, Norway
By: Lyngdal
Rute: Kirkeveien 49
Postnummer: 4580


åpningstider

Mandag: 09:00 - 16:00
Tirsdag: 09:00 - 16:00
Onsdag: 09:00 - 16:00
Torsdag: 10:00 - 18:00
Fredag: 10:00 - 15:00


relaterte søk: bentz trafikkskole lyngdal åpningstider, lister trafikkskole, kjøreskole kristiansand, trafikkskole flekkefjord, kjøreskole farsund, kjøreskole opplæring, kjøreskole mandal, kjøreskole tveit
Anmeldelser
Betaler mange tusen kroner for ysk etterutdanning. Men for meg virker det som Kjell Magne finner sine favoritt elever. Klarer ikke holde seg til et tema. Kjøre og hviletid var noe jeg ville lære om for der er jeg usikker på men fikk bare et kort svar og ingen mulighet til oppfølging spørsmål. Alle andre spørsmål fra noen andre avsluttet han svare sitt med: Var det et grundig nok svar. Eneste jeg lærte på kjøre og hviletid var hvor langt man kan bryte kjøre og hviletid før man for bot. Så nå vet jeg at jeg kan kjøre over på lovlig kjøretid uten konsekvenser og det har jeg lært oss Benz trafikkskole. PS. Få Egil som kurs leder på teori og kjøring visst du vil lære noe. Kan ikke skryte nok av han : NB: Kjell Magne overdriver sin transport karriere ifølge gamle traverre i bransjen ikke vet jeg men det som blir sagt.
Jeg tok trafikalt grunnkurs på Bentz like før sommerferien, og jeg er absolutt ikke skuffet. Lærerne var greie, og de var gode til å forklare temaene/oppgavene. Jeg var der sammen med sju andre elever, som hjalp til med å skape et godt miljø. Mot slutten av hver time holdt læreren en kahoot, med litt spørsmål om det vi hadde lært.
Min mening er at dette er en uprofesjonell kjøreskole. Følger ikke opp, har etter min oppfatning uerfarne lærere og har ikke hatt kommunikasjon med foresatte under opplæring. En kan forvente at når en elev blir henvist til oppkjøring, er lærer trygg på at elevens ferdigheter er gode nok. Da skal ikke tilbakemelding fra sensor være at eleven trenger mer mengde trening.
Deres forhold er veldig hyggelig, og de har lærere dyktige i å undervise sjåfører og spesielt Linn Frances
Strålende opplæring på CE klasse
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler