facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bentzen Elektro As

Bentzen Elektro As

Info

Bentzen Elektro AS er et veletablert selskap beliggende i det maritime miljøet på tidligere "Horten Verft" i Horten. Bentzen Elektro AS ble i 1999 etablert som autorisert installatør. Vi tilbyr totalløsninger innen industri, skip og bolig.

Historie

Vår visjon:
”Vi skal skape trofaste kunderelasjoner gjennom å være en kvalitetsbevist, ærlig og innovativ totalleverandør.”
Våre verdier:
Ærlig og rettferdig: Vi behandler hverandre, våre forretningsforbindelser og miljøet rundt oss ærlig, rettferdig og med respekt.
Kvalitet: Rett fagkompetanse sikrer kvalitet i våre produkter og tjenester.
Innovative og fremtidsrettet: Ved å være innovativ og nytenkende vil Bentzen Elektro være et firma kunden kan regne med i fremtiden.
Kunde orientert: Vi er engasjert i våre kunders virke og behov og skaper gjennom dette gode relasjoner og løsninger.
Trivsel og samhold: Vi skaper gode resultater gjennom trivsel og samhold på arbeidsplassen



"Bentzen Elektro AS er et veletablert selskap beliggende i det maritime miljøet på tidligere «Horten Verft» i Horten. Bentzen Elektro AS ble i 1999 etablert som autorisert installatør og har også ekomnettautorisasjon på plass.Vi tilbyr totalløsninger innen alle typer elektroinstallasjon, automasjon, service, reparasjon og vedlikehold til maritime-, nærings-, industri-, offshore- og private kunder. Vi har et komplett elektromekanisk verksted, tidligere Rye`s Elektroverksted, som utfører alt av vedlikehold og service på elektromotorer, pumper, vifter, generatorer o.l. Vi utfører også oppdrag innen vikling."
Adresse: Nedrevei 8, Bygg 111, 3183 Horten
Telefonnummer: 33 03 94 10
By: Horten
Rute: Nedrevei 8, Bygg 111
Postnummer: 3183



relaterte søk: BENTZEN Elektro Proff
Anmeldelser
Flinke fagfolk, som løser problemer og arbeider ferdig når de endelig kommer etter 2 mnd uten kommunikasjon som forklarer forsinkelsen. Litt endring av rutiner er det som skal til.
Suveren service. Mvh Hornsnes snekkeri
God service
Hjelpsom betjening
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Bentzen Elektro As.

Horten automatisering

åpningstider, plassering. Nedrevei 8, Bygg 111 horten elektriker kart bykart, satellitt visning. Bentzen Elektro As adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Bentzen Elektro As. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Bentzen Elektro As med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Grytnes Elektriske AS Grytnes Elektriske AS 492 meter Bra servise og arbeid når jeg pusset opp for noen år siden
ABC Elektro As ABC Elektro As 2 km Veldig hyggelig og profesjonell montør. Svarte fort på e-post og fant tid til meg sam...
Nilsen Elektro as Nilsen Elektro as 2 km En skuffende opplevelse. De kom på befaring, men noterte ikke ned hva som skulle gjø...
Gecom A/S Gecom A/S 3 km Gecom AS er din total leverandør av elektro tjenester. Vi leverer fra de minste bolig...
Horten Elektro Service As Horten Elektro Service As 8 km Horten Elektro Service AS skal utføre diverse elektro arbeider i Horten omegn med top...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler