facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Benzini Campers

Info
Camper van rental company based near Oslo Torp airport. Our campers are custom made, filled with lots of details that would be appreciated. We offer all seasons rental with several interesting extras.

"Camper van rental based in Sandefjord Oslo Torp Airport. Our campers have all you might need during your road trip through the fantastic Norwegian nature. Fully equipped kitchen, diesel heater, camping chairs and tables, comfortable bed, extra battery to keep your laptops and camera charged. We even have a Home cinema in our campers. Check out our selection on out web site."
Adresse: Kilgata 17, Sandefjord
Telefonnummer: 46370864
By: Sandefjord
Rute: Kilgata 17



relaterte søk: Norway campervan, Campervan Bergen, Cabin Campers, Campervan norsk, Camper utleie Norge, Leie campervan Lofoten, Van utleie, Nordic Campers
Anmeldelser
Topp service før bestilling, ved henting og ved avlevering. Vi leide Bob for vår familieferie og kan varmt anbefale Benzini Campers. Vlado svarer på alle spørsmål man måtte ha og yter god hjelp der det er behov. Vi gleder oss allerede til neste tur
Vi leide Ganesh og hadde en helt fantastisk tur! Bilen hadde alt vi trengte og oppsto ingen problemer. Utleier var VELDIG imøtekommende og hjelpsom. Kunne ikke bedt om bedre utleier. Vi kommer definitvt til å leie hos de igjen. Vi gleder oss allerede til neste gang!!
Vi hadde en kjempefin langhelg med Ganesh i mai 2021! Turen gikk fra Sandefjord til Geiranger og Loen. Veldig praktisk at det er alt du trenger av campingutstyr i bilen og at man får laget mat inne i bilen når regnet treffer. Prosjektoren i bilen var et stort pluss! Deilig å slappe av med film i bilen etter en lang dag med mange herlige inntrykk. Lenka var veldig imøtekommende og svarte raskt når det kom til pick-up og levering. Anbefales!
Veldig god service og hyggelig folk. Vi lånte Wolf en langhelg, med 2 voksne, 2 barn og en valp virket alt som det skulle og turen ble en kjempeopplevelse. Anbefales
Vi, en familie på 3, har vært en uke på tur med Wolf, VW California langs med Sørlandskysten. Vanen var helt perfekt å loffe rundt med, den er god å kjøre og godt utstyrt med campingutstyr. Utleier er vennlig og serviceinnstilt. Vi takker for en superfin ferie!
Veldig bra service!! Jeg å kjæresten dro på en liten tur med Ganesh, å hadde det helt fantastisk! Vi hadde ikke noen problemer på turen men fikk inntrykk av at hvis det var noe problem så blir det fikset. Lett og få kontakt med utleier og lett å leie bil. Kommer til å anbefale dere videre til familie og venner!
Venninnen min og jeg leide bilen Mozart og hadde en fantastisk Norgesferie for en 1 uke. Bilen var godt utstyrt og vi hadde alt vi trengte. Utleier var veldig imøtekommende og raskt til å svare hvis det skulle være noe. Vi har allerede sett på å leie enda engang, da vi var så fornøyde!
Jeg har leid bilen Wolf to ganger, en gang med to barn og en gang som vi var tre voksene. Begge turene gikk fra Larvik og over på Vestlandet og vi er veldig fornøyd med bilen og servicen. Den er lett å kjøre og får plass på alle parkeringer. Det er veldig kjekt med fri bruk av kilometer og gass. Vi kommer til å bruke dem igjen.
Fantastisk til Norgesferie! Vi leide Ganesh for en helg. Komfortabel å kjøre og gode lagringsmuligheter med inkludert kjølebag. Likte spesielt godt hjemmekinoen. Kommer til å bestille fra Benzini igjen!
Vi var veldig fornøyd med bilen og utleieforholdet. Bilen var som forespeilet, og Vladimir som var utleier var enkel å ha med å gjøre. Om det var noe vi lurte på, svarte han veldig fort - og fulgte opp om hvordan ting gikk. Bilen vi leide av Vladimir var godt tilpasset å bo i, som gjorde vår tur veldig fin. Anbefales på det sterkeste!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Benzini Campers.

Henningsvær bilutleie

åpningstider, plassering. Kilgata 17 kart bykart, satellitt visning. Benzini Campers adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Benzini Campers. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Benzini Campers med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vans of Norway Vans of Norway 1022 km We in Vans of Norway rent out smaller campervans and are based in Lofoten (Svolvær) a...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler