facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Berg Bil As

Berg Bil As

Info

Berg Bil - din bilforhandler i Halden.

Historie

Berg Bil AS ble etablert Sept 2013, men er man litt lokal så kjenner man igjen navnet fra 80-tallet.
Vi starter opp 2. desember 2013 i nyoppussede lokaler i Knivsøveien 8, på Sørliefeltet. Butikken er et profesjonelt salgspunkt og samarbeidsforhandler av Opel Person og Varebiler med Glenne Bil AS, samt salg og formidling av brukte biler.
Berg Bil AS både eies og drives pr i dag av Raymond Aam og med seg på laget pr Mai 2017 har han fått med seg Kai Roger Ugland.


RAYMOND:
Han startet med sommerjobb på Berg Bil i 1985 og jobbet der som selger til de la ned i 1991. Han har siden 1995 jobbet i Stamsaas Halden, først som selger og de siste 5 årene som daglig leder. Så nå følte han at han hadde nok kunnskap og erfaring til begynne for seg selv.

Kai Roger:

Startet i Halden Bil as som selger Volkswagen og Audi personbil 1997 og vært en tur innom Volvo og siste 10 år i Halden Auto AS som merkeansvarlig Peugeot.

Som dere skjønner har vi lang fartstid innen bilbransjen, og vår filosofi er kunden i fokus!



Da butikken vår var såpass liten og da (naboen) flyttet ut så vi våre muligheter til å utvide og fornye oss som bilforhandler. Dette startet i April 2017 og sto ferdig til Reåpningsdagen 17 Juni som vi feiret sammen med masse hyggelige kunder og bekjente. Berg Bil AS har som mål å sette stein for stein og utvikle virksomheten etter beste evne til å kunne ivareta det kunden måtte be oss om av tjenester i framtiden.

Sørliefeltet har på mange måter blitt plassen som de fleste bilforhandlere har samlet seg på et vis, selv om det fremdeles er noen som holder til mer sentralt i byen og har sin succes med det. Konkurransen i vår bransje er kanskje ikke så ulik andre sett opp mot det å være i dialog direkte mot kunde er jo det vi vil hele tiden, så vår egen måte å kunne imøtekomme og begeistre de som besøker oss i vår bilbutikk blir vår sterke side på alle måter.

Adresse: Knivsøveien 8, 1788 Halden
Telefonnummer: 40644040
on.lib-greb@tsop
By: Halden
Rute: Knivsøveien 8
Postnummer: 1788


åpningstider

Mandag: 09:00 - 16:30
Tirsdag: 09:00 - 16:30
Onsdag: 09:00 - 16:30
Torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 16:30


relaterte søk: glenne bil, glenne bil as halden, halden auto, halden auto bruktbiler, bruktbil halden, jensen og scheele, max bil, halden auto mercedes
Anmeldelser
Min bruktbil kjøpt der skulle være strøken. Men Saaben hadde feil oå begge varmesetene, kamuflerte steinsprutskader, mange på diodene bremselys og lyslista bak på 2010-12 95 Dro fra Molde til Halden etter tlf men de hadde ikke fått delene
Kjøpte min Opel Mokka E her, super service! Anbefales på det sterkeste! Selgerene tar seg faktisk tid til å hjelpe deg , både før og etter salg forhold til andre steder i Halden/Fredrikstad/Sarpsborg
Rask og bra service som vanlig.
Hadde bilen på Eu-kontroll, var mye å ta tak i. Topp service, og vi hadde god kommunikasjon hele veien, var behjelpelige med å sette opp bil konto for avbetaling, anbefalt!
Bilen stoppa blev hentas av viking og kjørt til verkstad fikk hjelp snart jag kom inn .tog 10 minutter var problemet funnet fikk kjøra vidare til delen har kommet då skal jag byta delen på verkstad
Alltid bra service og flinke folk
Hyggelige folk, bra biler og vettuge priser.
Hyggelige og serviceinnstilte. Fikk ordnet det jeg skulle.
Topp service. Alltid god hjelp å få.
Jeg opplever de ansatte på Glenne Bil som dyktige og ærlig. I tillegg så opererer de med en pris som er til å leve med.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Berg Bil As.

Halden bilforhandler

åpningstider, plassering. Knivsøveien 8 halden bobilforhandler kart bykart, satellitt visning. Berg Bil As adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Berg Bil As. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Berg Bil As med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler