facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Berg Sparebank - Fredrikstad

Berg Sparebank - Fredrikstad

Info

Berg Sparebank skal være en drivkraft i lokalsamfunnet. Gjennom våre kompetente, serviceinnstilte medarbeidere skal vi ha markedets mest tilfredse kunder.



"For oss er hver enkelt kunde viktig. Vi ønsker å være med deg hele livet og være en støttespiller for små og store økonomiske valg. Vi hjelper deg å realisere dine planer og mål. Våre dyktige rådgivere har lokalkunnskap og kan tilby personlig økonomisk rådgivning."
Adresse: Nygaardsgata 47, 1607 Fredrikstad
Telefonnummer: 69196000
on.knaberaps-greb@tsopamrif
By: Fredrikstad
Rute: Nygaardsgata 47
Postnummer: 1607



relaterte søk: berg sparebank bsu, berg sparebank billån, berg sparebank ansatte, berg sparebank golf, berg sparebank forbrukslån, innskuddsautomat berg sparebank, halden sparebank, berg sparebank valuta
Anmeldelser
Kundeservicen på tlf fortjener ikke stjerne engang ringte de 14:57 når de stenger 15. Har ikke hatt brukskonto på 3 måneder og var hos de nå for en måned siden pga gjenoppretting av dette. De sa de skulle svare meg på mail. Når jeg ringer og spør sier han at han ikke har tilgang på dette akkurat nå og at jeg kan ringe tilbake i morgen.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler