facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bergaust Byggtjenester

Bergaust Byggtjenester
"Firmaet ble etablert i 2017, men vi har lang erfaring fra tømrer- og snekkerbransjen. Snekring, flislegging, belegningsstein, maling, tak. Bergaust Byggtjenester AS har erfarne håndverkere og tar alle typer oppdrag innen snekring, malerarbeid, flislegging og belegningsstein.Ta kontakt for en hyggelig prat og befaring til ditt prosjekt."
Adresse: Nordåsveien 73, 2387 Ringsaker
Telefonnummer: 92725595
By: Ringsaker
Rute: Nordåsveien 73
Postnummer: 2387


Anmeldelser
Flinke folk som utfører avtalt arbeid til avtalt tid og pris. Ryddige, effektive og kompetente. De leverer også komplette bad med veldig god kvalitet.
Flinke arbeidere, utført fullt bad til avtalt pris og tid. Et team av fagfolk med god kompetanse og kreativitet. Hadde anbefalt til alle i området som trenger kvalitetsarbeid som holder.
Har samarbeidet med dem på flere prosjekter. Dyktige medarbeidere, hyggelig på pris, enkel kommunikasjon, flinke på tider og leverer et fint resultat.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Bergaust Byggtjenester.

Ringsaker ınteriør og oppussing

åpningstider, plassering. Nordåsveien 73 kart bykart, satellitt visning. Bergaust Byggtjenester adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Bergaust Byggtjenester. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Bergaust Byggtjenester med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Hedmark Bygg og Eiendom Hedmark Bygg og Eiendom 14 km Hedmark Bygg og Eiendom har verksted og lager på Nes Hedmarken YX Nes. Nybygg,Monteri...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler