facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Berge hundeassistanse

Berge hundeassistanse

Info

Berge Hundeassistanse driver et hundepensjonat i naturskjønne omgivelser på Erkleiv. Her får hunden frisk luft og god tur i skog og mark.











Historie

Berge Hundeassistanse driver et hundepensjonat i naturskjønne omgivelser på Erkleiv. Her får hunden frisk luft og god tur i skog og mark.

Vår erfaring gjør at du som hundeier kan føle deg trygg på at hunden din blir tatt vare på og får en så god ferie som er mulig å gi.

Vi ønsker deg og hunden din hjertelig velkommen til oss, både for korte og lange opphold.

Bestilling: [email protected]
Mer info: Hundeassistanse.no

Adresse: Østre Erkleivvei 594, 4634 Kristiansand, Norway
Telefonnummer: 97939829
on.esnatsissaednuh@egreb
By: Kristiansand
Rute: Østre Erkleivvei 594
Postnummer: 4634


åpningstider

Mandag: 10:00 - 11:00


relaterte søk: berge hundeassistanse erkleiv, hundepensjonat agder, kennel kristiansand priser, berge hundepensjonat, kennel vennesla, kennel vest agder, hundepensjonat kristiansand, hundepensjonat vest agder
Nærliggende lignende selskaper
Råtassen Kennel Råtassen Kennel 12 km Oppdrett av strihåret dachs
Anmeldelser
Ypperlige Hotel fasiliteter for vår Labrador. Svært kunnskapsrik betjening. Anbefales på det sterkeste.
Hos Berge Hundeassistanse kan jeg stole på at hunden min er i gode og trygge hender. Her ble hunden min møtt og sett på en fantastisk måte. Etter 4 dagers opphold med mye inntrykk har jeg fått en gladgutt med hjem som virker fornøyd og trøtt. Vi sees igjen!
Fantastisk service. Litt kronglete bestillingsløsning gjennom kennelbooker, men helt greit. Vår lille Cockapoo er lykkelig!
Vår 4-beinte venn Leo var 2 døgn på besøk hos Berge Hundeassistanse da vi feiret bryllup i helgen. Vi kan ikke annet enn å takke for et fantastisk opphold for vår beste venn! Makan til profesjonalitet, hyggelige folk, nydelig sted og oppfølging! Det skal man lete lange etter! Vi anbefaler Berge Hundeassistanse på det aller, aller varmeste!
Birk, 8,5 år gammel boxergutt har hatt to ukers opphold hos Erlend, og vi er imponerte! Det er ikke vanskelig å forstå at Birk har hatt en super opplevelse, og vi vil ikke nøle med å bruke Berge Hundeassistanse igjen. Anbefales!!!!!
Veldig fornøyd. Kan være trygg på at hunden blir godt ivaretatt her. Anbefales! Bestill i god tid
Helt fantastisk god kennel. Her tas hunden veldig godt vare på av særdeles kompetent personell. Hunden trives kjempegodt på oppholdet og kommer hjem godt stimulert. Vi har hatt to opphold her, og det blir garantert flere.
Følger opp vist han får inn en hund, holdet kontakt med eiere til den fir beinte vennen Hundene har det kjempe bra,er IKKE bare en hund
Kennelen er helt suveren. Dyktige folk tar seg av hunden din på en utmerket måte. Dessuten, hunden logrer og er glad, både når den leveres og når den hentes. Det er nok for meg.
Kjempe fornøyd! Balto har storkost seg her.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler