facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bergem Møbler

Bergem Møbler

Info

Bergem Møbler lager hjemmelagede møbler på bestilling. Har du et eget design eller behov du har sett for deg, så ta kontakt så får vi nok ordnet noe!

Historie

Materialene møblene lages av er i all hovedsak grovt treverk av gran. Utemøbler lages i all hovedsak av impregnert furu. Møbler som produseres er ting som bord, tv-benker, hyller, utemøbler, m.m. Så ser du for deg noe i den duren og er interessert, så ta kontakt!



"Bergem Møbler ble etablert januar 2016 av Jonas Bergem. Vi har siden oppstart hatt gleden av å levere hundrevis av møbler og innredninger til hjem over hele landet - fra sørlandet til Kirkenes! Blandt det som har blitt levert er spisebord, tv-benker, salongbord, hylleseksjoner, spesialinnredning, for å nevne noe.Bergem Møbler har et økende fokus på spesialinnredning og kan med møbelsnekkerbakgrunn tilby arbeid med høy presisjon og kvalitet. Vårt fokus er maksimal kundetilfredshet, og her lages alt på bestilling etter kundens ønske om mål og design."
Adresse: Sandeidvegen 573, 5585 Sandeid
Telefonnummer: 4140 3606
on.relbommegreb@sanoj
By: Sandeid
Rute: Sandeidvegen 573
Postnummer: 5585



relaterte søk: Salongbord med kryssben
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler