facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bergen Bilhjelp As

Bergen Bilhjelp As

Info

NAF og Falck Veitjeneste Bergen drives av Bergen Bilhjelp A/S.

Historie

NAF og Falck Veitjeneste Bergen drives av Bergen Bilhjelp A/S. Veitjenesten dekker følgene kommuner Bergen,Fjell Sund, Øygarden ,Askøy,Os,Vaksdal,Lindås og Osterøy.
Vi har profesjonelle bilbergere av lette kjøretøy døgnet rundt. Vi utfører oppdrag for de fleste forsikringsselskapene, selvassurandører, bilimportører og NAF sine europeiske søsterorganisasjoner.

Vår oppgave

24 timers bilredning



"Bergen Bilhjelp A/S er et selskap som driver Nafs Veitjeneste og Falck Redning i Bergen. Selskapet er, med sine 39 kjøretøy, det største bilbergingsselskap i Vestland. Vi har et bredt spekter av forskjellige kjøretøy, og kan derfor flytte og berge alt fra små maskiner til store kjøretøy som lastebiler og vogntog. Vi har også egen kranbil som kan ta båter og annet stykk gods.Ta kontakt 24/7:55 90 90 90"
Adresse: Bleivassvegen 82 / Bjørnsosngate, 5346 Ågotnes Bergen, Hordaland
Telefonnummer: 55909090
moc.plejhlibnegreb@tsop
By: Bergen
Rute: Bleivassvegen 82 / Bjørnsosngate
Postnummer: 5346 Ågotnes



relaterte søk: bergen bilhjelp ågotnes, naf veihjelp bergen, bilberging bergen pris, falck bergen, naf ågotnes
Nærliggende lignende selskaper
Hordaland Tungberging As Hordaland Tungberging As 18 km Hordaland Tungberging tar oppdrag både via Viking og Falck, og har også et tett samar...
Anmeldelser
Takk for rask og effektiv respons når Tesla rekvirerte bergingsbil til å frakte meg til verkstedet! En kjedelig lørdag ble fort snudd til en god Lørdag takket være dere :
Ikke så glad for å hjelpe motorsykler. 2500 bare for å kjøre den på verksted.
Veldig fornøyd
Oversatt av Google God service Original Bra service
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler