Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon for Bergen Bilpleie og Antirust - Bilpleie Spesialisten Vest

Bergen Bilpleie og Antirust - Bilpleie Spesialisten Vest
Info
Bilpleie Spesialisten Vest ANS (Bergen Bilpleie og Antirust) er ett bilpleiesenter som utfører alle tjenester innen bilpleie og antirustbehandling for forhandlere og privatmarkedet. Vi ble etablert i 2003 og har i juni 2021, 18 års kompetanse innen bilpleie.

Geschichte
Bilpleie Spesialisten Vest ANS (Bergen Bilpleie og Antirust) er ett bilpleiesenter som utfører alle tjenester innen bilpleie og antirustbehandling for forhandlere og privatmarkedet. Vi ble etablert i 2003 og har 18 års kompetanse innen bilpleie.
Adresse: Damsgårdsveien 229, 5160, Laksevåg
Telefonnummer: 94 11 60 32
By: Laksevåg
Rute: Damsgårdsveien 229
Postnummer: 5160


åpningstider
Mandag: 08:30-16:30
Tirsdag: 08:30-16:30
Onsdag: 08:30-16:30
Torsdag: 08:30-16:30
Fredag: 08:30-18:00
Lørdag: X
Søndag: X

Google vurderinger
På pengene! ikke service, rått keramisk et minst resultat! gunstig meget her det helt for får sterkeste anbefales pris, lakkbehandling mye du topp og.
Og hyggelig resultatet bedre meget mye forventet enn var og fantastisk hjelpsom. Resultat.
Anbefales! og resultat! bra fantastisk service, kjempe pris.
Service og fantastisk god på pris!.
Nærliggende lignende selskaper
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon

Bergen Bilpleie og Antirust - Bilpleie Spesialisten Vest

. Laksevåg loddefjord lokal bedrift åpningstider, plassering. Damsgårdsveien 229 kart bykart, satellitt visning. Bergen Bilpleie og Antirust - Bilpleie Spesialisten Vest adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Bergen Bilpleie og Antirust - Bilpleie Spesialisten Vest. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Bergen Bilpleie og Antirust - Bilpleie Spesialisten Vest med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler