facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bergen Jernvaregrossist As

Info

Vi er grossistleverandør innen jernvare, interiør og byggevarer, og tilbyr forhandlerkunder et attraktivt og omfattende varespekter, konkurransedyktige priser, oppfølging fra selger og effektiv distribusjon med fraktfri levering i Bergen og omegn.



"Bergen Jernvaregrossist As er grossistleverandør innen jernvare, interiør og byggevarer. Vi tilbyr våre kunder et attraktivt og omfattende varespekter, konkurransedyktige priser, oppfølging fra selger og effektiv distribusjon med fraktfri levering i Bergen og omegn.Bedriften er i dag lokalisert med selveid kontor og lager i Storebotn Næringspark på Kleppestø. Som kunde hos oss får du tilgang til kundeservice med høy kompetanse på alle våre produktområder. Vi svarer på spørsmål, hjelper deg å finne produkter, og tar gjerne imot bestilling for hurtig leveranse til din bedrift."
Adresse: Storebotn 43, 5309 Askøy
Telefonnummer: +4741144954
By: Askøy
Rute: Storebotn 43
Postnummer: 5309


åpningstider

Mandag: 09:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00

Nærliggende lignende selskaper
Tormod Herseth Tormod Herseth 1 km Utstyret smeden ønsker seg
Anmeldelser
Har handlet i sep. 2021 en krabbekoker hos lokal forhandler. Denne lekker nå etter under 10 måneder med korekt bruk og vask, Verken forhanfler eller Bergen Jernvaregrosist vil bytte. Styr unna krabbekokere fra denne grosisten.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler