facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bergen Klatreklubb

Bergen Klatreklubb

Info

Bergenshallen
man-tors 16-22
lør 14-18
søn 15-20

Bryggeriet
man-, tirs-, fredag 16-22
onsdag, torsdag 13-22
lør 11-19
søn 12-20

Historie

BERGENSHALLEN
Klatreveggen i Bergenshallen er en av Norges største innendørs klatrehaller. Veggen har 470 kvadratmeter klatreareal er 15 meter høy og har alle mulige vinkler, fra loddrett til takoverheng. Veggen har 25 ruter fra grad 4 til 9. Det store antallet ruter gjør at klatrere på alle nivåer kan finne passende utfordringer. Rutene holder høy kvalitet og blir jevnlig skiftet ut. I tillegg huser bygget et buldrerom og et bra campusbrett. Veggen ligger på Landås rett syd for Bergen sentrum i Vilhelm Bjerknesvei 24. Veggen ligger i samme bygg som ishallen "Bergenshallen", egen inngang til klatreveggen finnes på kortsiden av bygget mot sør. Bybanen går forbi hallen, gå av ved stoppestedet "Sletten" og følg hovedveien 200 m opp til hallen. Banen har avgang fra sentrum/Nesttun hvert 5/10 minutt.

Hvem kan klatre i hallen?
Hallen er åpen for alle som behersker de grunnleggende sikkerhetsrutinene. Du må kunne ta vare på din egen sikkerhet. Dersom du ikke behersker sikkerhetsrutinene bør du ta et nybegynnerkurs. Man må ha et Brattkort for å få lov å klatre i hallen. Det er til enhver tid minst to topptau på de loddrette veggene i hallen. Man trenger derfor ikke eget tau eller å kunne lede for å bruke veggen.
Vi leier ikke ut tau. For leie av annet utstyr se prislisten på klubbens hjemmeside.

BRYGGERIET
Bryggeriet er navnet på buldrehallen vår i Kalfaret, Hansaparken. Den rommer en ca 400 kvadratmeter stor buldrevegg. Bryggeriet er den første dedikerte buldrehallen og det første virkelig gode buldretilbudet i Bergen. Hovedveggen byr på alt fra lange takoverheng til vertikal buldring. I tillegg har vi bygget et barnebuldrerom, noe som er det første klatretilbudet for små barn i Bergen. Over garderobene har vi satt opp en 50-graders treningsvegg og sofaområde med utsikt over hallen. Det er skrudd rundt 140 nydelige problemer fra grad 3 til 8a+ så det skal være nok av utfordringer som passer for alle.

Hvem kan klatre i hallen?
Alle! Du trenger ingen forkunnskaper. Selv om du aldri har prøvd før er det bare å komme innom. Alt som trengs av utstyr er klatresko og en kalkpose og dette leier vi ut om du ikke har skaffet deg selv.

Adresse: Vilhelm Bjerknesvei 24 og Kalfveien 82, 5081 Bergen, Hordaland
Telefonnummer: +4755271209
on.bbulkertalk-negreb@nellahsnegreb
By: Bergen
Rute: Vilhelm Bjerknesvei 24 og Kalfveien 82
Postnummer: 5081



relaterte søk: brattkort bergen, atlantis bergen klatreklubb, bergen klatreklubb kurs, sammen klatring, klatring åsane, sandslihallen klatring, klatring bergen student, bryggeriet
Nærliggende lignende selskaper
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler