facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bergen - Taxi

"07000 Bergen Taxi er Vestlandets største tilbyder av taxi og tilpasset persontransport. Med 350 biler og 50 minibusser har vi kjøretøy for de aller fleste anledninger. Vi er alltid på veien - og vårt kundesenter er alltid åpent 24/7/265.For bestilling, bruk 07000-appen eller ring oss på 07000"
Adresse: Kokstadvegen 8 , Bergen 5257, NO
By: Bergen
Rute: Kokstadvegen 8
Postnummer: 5257



relaterte søk: Bestille Taxi - Bergen, Billigste taxi Bergen, Bergen Taxi pris, Bergen Taxi app, 08000 taxi Bergen, Taxi Bergen Norwegen Kosten, Norges taxi Bergen, Taxi Bergen Flesland pris
Anmeldelser
Skulle rekke et tog på morgenen 0619, bestilte taxi dagen før. Fikk beskjed om at det var mange forhåndsreservasjoner men at han skulle sørge for at vi rakk toget. I det taxien skulle ha vært utenfor 0550 fikk jeg sms om at de ikke hadde noen ledig taxi men at de jobbet med saken. Slo på tråden for å nøste opp i dette, og da hadde de ingen taxi i nærheten som ville rekke å hente oss og nå togstasjonen i tide. De bare beklaget seg og sa at han jeg snakket med kvelden føre burde ha bedt oss bestille taxi tidligere på morgenen. Det hjalp meg lite og ikke prøvde de å være behjelpelige eller løsningsorienterte. Kom heldigvis en taxi fra et annet selskap kjørende forbi og reddet morgenen. Til og med en halvtime etter togets avgang fikk jeg smser om at de ikke hadde ledig taxi. Det er rett og slett ikke holdbart å ha så dårlig logistikk på forhåndsbestillinger, da kan man ikke stole på taxiselskapet lenger.
Forhåndsbestilte taxi hjem fra bryllupsfest på Kronstad til hotell i sentrum, noen timer i forveien. Fikk sms et par minutter etter at taxien skulle vært der, om at de ikke hadde ledig taxi. Ringte inn, og fikk følgende svar: "Sånn fungerer det ikkje, hvis vi skulle holdt av taxi hadde det ikkje gått rundt". Det var en nedlatende og frekk tone. Vi sto ute og ventet en halvtime mens to forskjellig andre bryllupsgjester bestilte og fikk taxi, også fra Bergen taxi! Deres turer var tydeligvis mer prioritert enn vår forhåndsbestilte tur, av en eller annen grunn. Bestilte til slutt Uber. Da vi omsider fikk tildelt taxi fra Bergen taxi fant den ikke engang frem til der vi var, på tross av at vi la inn adresse i "forhånds"-bestillingen. Uberen kom derimot raskt og fant frem, ikke minst. Hva er poenget med forhåndsbestilling, hvis det bare betyr at man blir satt bakerst i køen på det tidspunktet man har bestilt til? Og hvorfor skal det gå raskere å få taxi når man bestiller senere? Og hvordan kan taxinæringen påstå at de har bedre kvalitet og sikkerhet, når de ble fullstendig utklasset av Uber på alle punkter - selv det å faktisk finne frem til adressen de skal hente kundene på !. Ekstremt dårlige tjenester og kundeservice fra Bergen taxi.
Jeg bestilte en taxi til for å levere barnet mitt til skolen siden bilen vår er på verksted. De på kundeservice bekreftet bestillingen og alt skulle være ok. Vi ventet og ventet så kom det ingen taxi. Når jeg ringte kundeservice igjen sier de at det er forsinkelser og at vi må ha forståelse for det men at de skal sende en taxi snart. Vi fortsetter å vente men det kommer ingen taxi. Da ringer jeg for 3. gang og er selvfølgelig veldig oppgitt siden vi ble for sen til skolen og damen i telefon tror hun het Linn sier at hun ikke gidder å snakke med meg fordi jeg er frustrert og legger på. Går det an å ha så dårlig kundebehandling. Det er rett og slett en SKAM. Jeg kommer aldri til å bestille taxi fra Bergen Taxi igjen!!
Forhåndsbestiller taxi, men når vi ringer etter at den skulle vært på plass får vi bare beskjed om at den kommer når de har noe ledig. Så forhåndsbestilling til disse er tydeligvis bortkastet tid. Mens jeg skriver denne meldingen får vi sms nå 20min etter den skulle vært her om at de desverre ikke har ledig bil til oss, men at de jobber med saken. Hvorfor denne jobben starter først nå og ikke da vi ringte for 3 timer siden kan man jo bare lure på?
Tokk taxi sent så ble forsinka til bussen fra Stord til Stavanger, og endte opp med at vi så bussen kjøre forbi oss, neste buss gikk om 3 timer. Jeg ga opp og sa kjør meg tilbake til hotellet om det er greit, taxi sjåføren foreslo å følge bussen til neste buss stop siden han hadde kjørt en kunde ditt tidligere så han viste bussen ville stoppe der. Endte opp med at jeg rakk bussen og slapp å vente 3 timer. 11/10
Bestilte taxi 2 timer på forhånd Søndagsmorning kl.08:30. Taxien skulle komme til City Box Bergen presis 10:10. Da vi sto å ventet kom den aldri. Vi ringte kundeservice og de sa at de ikke hadde ledige taxier. Vi skulle fått beskjed om dette da vi bestilte til klokkeslettet. Veldig veldig skuffet. Det hastet veldig å komme oss til destinasjonen vår. Vi endte med å gå 25 minutter i regnet. Halvtime etter vi kom frem får vi melding om at taxien var ankommet til City Box. Anbefaler ikke dette taxifirmaet. Hvordan kan det være så underbemannet og fullt en søndag morgen?
forhåndsbestilte taxi til togstasjonen kl 0130 og da jeg kom der var det ingen der. Ringte sentralen og etterlyste, men hun sa bare at det var for få biler og at jeg ikke kunne bli hentet! Måtte begynne å gå alene gjennom byen og traff heldigvis på en av deres konkurrenter som kjørte meg hjem. Utrolig dårlig og en veldig ubehagelig opplevelse .
Bestilte taxi dagen før, til klokken 05:00. Vi står klare 05:00 dagen etterpå, og taxien kommer ikke. Meldingen tikker inn om at de ikke har taxier tilgjengelig , og at de ser etter en løsning. Holdte på å miste flyet, heldigvis var det en über tilgjengelig. Anbefales ikke om du vil ha en pålitelig taxileverandør.
Helt upålitelig selskap, bestilte en taxi og ventet veldig lenge, holdte på å ringe dem for å sjekke, og de sa stadig at bilen var på vei... etter hvert om halv time etter bestillingen fikk jeg en melding at den var kansellert fordi de hadde ingen ledige biler i sentrum. Gikk rundt hjørnet.... for å finne en ledig 07000 bil stående der. Så tok det, og sjåføren kjente ikke byen nok, måtte ta omvei og betale ekstra. Var forsinka for jobb intervju pga av de
Og om det hadde vært mulig å gi én 0 så hadde jeg gjort det
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler