facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Berger Bedriftsutvikling AS

Berger Bedriftsutvikling AS

Info

Business-coching, Mentoring og rådgivning for småbedrifter.
Vi bistår i alle faser, fra forretningside, via etablering, oppstart og igangkjøring, til vekst, effektivisering, omstilling og videreutvikling.

Historie

Vår metode er coachende samtaler og metodeveiledning slik at kunden får eierskap, ansvar og forståelse for de oppgavene som bør gjøres for en målrettet utvikling. Vi har mange grundere og etablerere i vår kundeportefølje.

Gjennom samtaler avdekker vi dine drømmer og visjoner, relaterer dette til mål og ambisjoner, setter tankene inn i strukturerte rammer som forretningsmodeller og økonomimodeller og nedfeller det hele i gode forretningsplaner.



"Berger Bedriftsutvikling AS er en privat veiledningstjeneste innen rådgiving av etablerere med utgangspunkt i Drammen.Vi dekker hele landet digitalt og er et alternativ til offentlige veiledningsentere.Våre primære tjenester er personlig veiledning og rådgivning til etablerere og grundere, samt kurs i prosessen "Fra Ide til Suksess"."
Adresse: Vinkelveien 64, 3027 Drammen, Norway
Telefonnummer: 90 75 02 02
By: Drammen
Rute: Vinkelveien 64
Postnummer: 3027


Nærliggende lignende selskaper
BOOST Global Innovation BOOST Global Innovation 5 km BOOST believes the secret to growth lies in an ability to see innovation through a di...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler