facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bergtatt Opplevelser

Bergtatt Opplevelser
"During the summer season from May 30 to August 16, you can visit the marble mines everyday except Mondays. A magical boat tour over the subterranean lake, tasting of pure mountain water directly from the well far inside the mountain. For more information and booking visit our web page.Norsk:I sommersesongen som starter 30. mai og slutter 16. august, kan du besøke marmorgruvene hver dag unntatt mandager. Turen består av blant annet en magisk båttur over den underjordiske innsjøen, smak av rent fjellvann direkte fra kilden langt inne i fjellet og en video om gruvedriften. Dette blir en spennende og magisk opplevelse for alle. For mer informasjon angående billetter besøk vår nettside."
Adresse: C/O Naas Kalksteinbrudd As Nås , Eide 6490, NO
Telefonnummer: 483 18 800
By: Eide
Rute: C/O Naas Kalksteinbrudd As Nås
Postnummer: 6490



relaterte søk: Bergtatt billetter, Bergtatt betydning, Bergtatt Grøss og gru, Bergtatt festivalen, Eide Opplevelser, Marmorgrottene Mo i Rana, Bergtatt hytte, Marmor Eide
Anmeldelser
En liten magisk reise i fjellets indre. Få med deg den fine historien og ta deg en tur inn i denne flotte grotten.
Turen var veldig kort. Det var mye venting og lite informasjon. Det ble vist filmer som man sikkert kunne sett på YouTube i stede for å betale 400 kroner for å smake vann fra fjellkilden og se informasjonsfilm. Det var en opplevelse men ikkje verdt pengene eller tiden.
Fantastisk opplevelse. Virkelig verdt et besøk, både for de vakre omgivelsene og denne perlen av norsk historie.
Eksotisk sted. Bra opplegg med skyttelbuss inn i fjellet, trolsk båttur, interessant film om gruvens historie og bra arrangementer. Har vært på to konserter her: Jo Nesbø og Sol Heilo. Sitteplasser til alle, og passelig lydnivå. ***
Absolutt verd å få med seg. Rallytur opp i fjellet med en sliten minibuss var en opplevelse i seg selv. Kunne vært litt mer informasjon under veis. Burde også vert forbud mot å bruke blits i hulen. Ødelegger litt stemningen man prøver å skape.
Når du blir fraktet med buss inn i en gruve forventer man opplevelser. Dette var over all forventning og en spektakulær opplevelse.
Turen er ålreit, men ganske kort. Grottene er flotte, men det er mer fokus på visning av film enn å gi informasjon om grottene. I tillegg tar de svært lite hensyn til smittevern, man blir satt på fulle busser og flåter, og guidene vil helst at man skal sitte tett slik at de får plass til flest mulig. De virket irriterte når vi tok det opp. Hadde vært mye bedre om de hadde kjørt halve grupper. Anbefales ikke til den relativt stive prisen.
Det sverre holder ikke dette stedet, det reklamen lover: "Tur alle dager kl. 14:00!" Stedet var stengt både i 2020 og 21. Hvorfor opplyses det ikke på Internett siden?
Fantastisk flott opplevelse i fjellet på Nordmøre. Anbefales.
Du blir bokstavelig talt bergtatt
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Bergtatt Opplevelser.

Eide fornøyelsesparker

åpningstider, plassering. C/O Naas Kalksteinbrudd As Nås kart bykart, satellitt visning. Bergtatt Opplevelser adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Bergtatt Opplevelser. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Bergtatt Opplevelser med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler