facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Berkåk Bilskade as

Berkåk Bilskade as

Info

Berkåk bilskade holder til i samme bygg som Berkåk bil og driver med oppretting, lakkering og bilglass.



"Glassdrive Berkåk er her for å hjelpe deg med reparasjon av steinsprut og ruteskift på alt av personbiler, varebiler og lastebiler.Det er flere fordeler ved å velge Glassdrive: vi leverer glass av topp kvalitet med kvalitetsgaranti fra europeiske produsenter.Glassdrive Berkåk følger opp ditt forsikringsselskap og håndterer alt av papirarbeid relatert til skaden.Hvordan fungerer det? Du bestiller time online eller ringer vårt kundesenter, og deretter mottar du en bekreftelse på tidspunkt og møtested.Våre teknikere fikser ditt bilglass og du er tilbake på veien igjen!"
Adresse: Postmyrveien 12, 7391 Berkåk
Telefonnummer: 97778963
moc.kooltuo@edakslibkaakreb
By: Berkåk
Rute: Postmyrveien 12
Postnummer: 7391


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Berkåk Bilskade as.

Berkåk bilverksted

åpningstider, plassering. Postmyrveien 12 berkåk karosseriverksted kart bykart, satellitt visning. Berkåk Bilskade as adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Berkåk Bilskade as. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Berkåk Bilskade as med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler